Puteti sa va machiati reciproc, machiajul nu are varsta. Sau daca sunteti prietene bune si aveti incredere una in cealalta, poti sa-i spui din secretele tale, dar sa ai grija sa nu le spuna. Puteti barfii despre profi sau sa vorbiti despre haine
Da este o prietena de incredere.Multumesc, mai astept raspunsuri
Pai cred ca nu tu ar trebui sa organizezi acele jocuri ci ea. In fine la o petrecere in pijama puteti sa va machiati, sa va faceti parul, tratamente ca la SPA, manichiura, pedichiura, jocuri, karaoke, dans, gatit etc. De mancat va luati niste snacksuri, sandwichuri, pizza si ce va mai place, va puteti uita la un film, o comedie ar merge, povestiti, si va culcati dimineata devreme, va bateti cu perne.
Distractie placuta.
Pai ca de obicei bataie cu perne,adevar si provocare,filme,reviste,mancare la greu, muzica, poze cu baieti drguti cauta si tu ex:taylor lautner e beton, machiativa faceti-va parul. discutati si voi lucruri despre viitorul vostru etc.
Eu am fost la o petrecere in pijamale cand eram mai mica si ne-am uitat la filme horror. O fost super muream de frica . Eram 6 fete. 3 dormeau intr-o camera, iar 3 in cealalta. Asa ca dupa film ne-am speriat pe echipe. A si am si dansat pe melodii. Eram cam nebunatice, adica eu rockerita am dansat pe manele , si ciudat este ca eu nu suport manelele. Fiecare am dansat pe melodii gen: manele, dance, pop si rap. Cand 3 dansau celelalte 3 eram in juriu. Sper ca ti-am mai dat idei. A da si la o petrecere nu uita cipsurile, energizante sau cola in loc de energizante, sau orice mancare sau bauturi preferate
Ce a spus Dolllninja + sa intrati pe chatroulette, sa va uitati la un filme, frase la telefon!?! Never get old
anonim_4396 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: