Un smartphone ar fi cel mai indicat...O tabla de Sah /Table , un pachet de carti ( exersezi trucuri pe care le vezi pe smartphone ) sau te joci cu cine mai stai in masina ..Mai dormi . Oricum daca e drumu prea lung ai sa te plictisesti garantez. Baftă!
Telefonul,laptopul si neaparat castile sa asculti muzica si asa o sa adormi si nu te mai plictisesti .
Buna! Pai..eu nu as pleca fara telefon, mp3, casti, un caiet(pentru desen, in caz ca iti place sa desenezi), un marker(ma mai desenez pe mana sa nu ma plictisesc). Poti lua orice!
P.S:Sper ca te-am ajutat!
Si eu o sa plec cu masina in alta tara peste cateva zile, 4000 de km, 3, 4 zile, o sa ma plictisesc enorm. Uite ce-mi iau eu:
-Calculatorul ( e un laptop mic ) cu filme, jocuri, si ce vreau eu sa mai fac pe calculator.
-Mp4, imi place sa ascult muzica, cu asta trece timpul mai repede.
-O perna speciala pentru gat, din aia care e proprie pentru gat ( daca nu ai, si una normala e buna ).
-Te poti juca " Fazan " cu parintii, e foarte distractiv, si nu implica decat vorbirea
-Reviste, carti, desi eu nu prea cred ca o sa le citesc.
M-am gandit si la carti de joc, insa in masina, sa fim seriosi, nu merge sa joci carti. Dar ia-le daca vrei, te joci cand ajungi la destinatie
Drum bun, bafta!
Mp3/mp4 eventual un telefon cu aplicatii/jocuri (Iphone sau Samsung galaxy s2, 3) un laptop eventual sau pur si simplu poti vorbi despre anumite subiecte in masina cu cine pleci (prieteni, colegi, parinti, frati, veri etc)
yellowbubbles întreabă:
oo4099 întreabă: