Pai vezi ca in dreapta ecranului este o panglica portocalie(sub forma de fundita), apasa pe ea si atunci dai funda
Poti da doar o singura funda, nu 5
Daca chiar nu vezi unde scrie sa dai funda la intrebari (ridicool) atunci intra la intrebari frecvente.
Succes
Buna:* Pai langa fiecare raspuns ai o medalie(funsitsa) sub acre scrie,, Declara raspunul castigator'' si dai pe ea si gata! Ai dat funda. bye:*
Vezi ca jos in partea dreapta sub sau deasupra raspunsului e o funda apesi clik pe ea si ok
Langa raspunsurile primite este o fundita portocalie si sub ea scrie ''alege raspunsul castigator''
sper ca te-am ajutat!:X
Langa raspunsurile primite ai o fundita portocalie si sub ea scrie ''alege raspunsul castigator'' si dai click pe ala!
apropo, poti alege doar un raspuns castigator asa ca nu poti da 5 funda odata
sper ca ti-am fost de folos!
Pai in coltul drept [dreapta ta] din dreptul mesajului ai o funda cu numarul 1 si scrie sub ea raspunsul castigator
Intri in cont si dai la intrebarile mele.si la raspunsurile primite in dreapta ai o funda.si scrie "declara castigator". sa nu stiu cum scrie.si dai click pe aia la care raspuns iti place tie. daca tot te-am invatat. funda?
Hmm nu poti sa dai decat o singura funda la o intrebare.in dreapta raspunsului scrie parca "desemneaza rasp castigator". dai click pe ea si gata :*
Funda se poate da unui singur raspuns. In dreptul fiecarui raspuns apare o fundita gri si scrie "alege raspunsul castigator", daca dai click pe ea se face portocalie si castigatorul primeste o fundita.
Cand iti scrie cineva si iti apare raspunsu in dreapta lui e o funda(panblica) si dai click pe ea funda?:X
Am uitat sa mentionez ca nu poti da decat o singura funda.
Asa ca fii atenta care raspuns te ajuta mai mult:*
Pai. raspunsul iti apare mai jos de intrebare si in dreptul lui apare o funda gri. Daca consideri ca raspunsul este cel mai folositor dintre toate poti apasa pe acea funda gri, apoi pe Ok pentru a confirma. Astfel funda devine portocalie, raspunsul iti apare mereu primul dupa intrebare si inseamna ca ai premiat cu funda raspunsul respectiv.
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: