Devine din ce in ce mai stresant faptul ca, pe rand, descoperiti toti, pe Google, pagina aia cu intrebari cretine si veniti aici, plasandu-le ca fiind ale voastre.
Hei! Admini! Reparati odata functia aia de cautare!
Poate asa, nu se vor mai repeta aceste intrebari, obsesiv, la nesfarsit.
Nu cred ca a spus nimeni ca sunt intrebari facute de mine.asa ca daca eu vreau sa le postez le postez.nu inteleg care e problema ta? postez ce vreau eu nu ce vrei tu.
Hai ca i-ai stricat placerea si l-ai suparat. Priveste mai bine partea plina a paharului, ia uite ce raspunsuri a primit "de ce ringu de box e patrat? de ce piramida e triunghiulara asa a fost sa fie asa a ramas"...
La intrebarea 4 nu are nevoie sa stie sau alte rahaturi un termos mentine temperatura obiectului din el...*** tu daca bagi ceva fierbinte il mentine fierbinte oricand nu conteaza de anotim la fel si la rece...
Oglinda e reflecia a ce e in fata ei, deci e orice culoare.
de ce ringu de box e patrat? de ce piramida e triunghiulara asa a fost sa fie asa a ramas.
3 mi-se pare ce-a mai penala intrebare din toate timpurile, nici nu stiu cum sa-ti raspund, cand iese in contact cu aeru si fiind ca in tub e aceeasi compozitie cat e tubu de mare asa ca nu are cum sa se lipeasca.
4:e o gluma, termosu tine lichidu la aceeasi temperatura in care l-ai pus daca ai pus lichidu cald iarna ramane cald daca l-ai pus vara tot cald tot cald ramane nu are nici-o legatura cu anotimpurile doamne.
5. paradox, intunericul nu se deplaseaza doamne intunericu ramane acolo mereu, pe bune de unde ti-a venit ideea sa intrebi o asa prostie pe bune?
Sunt niste intrebari fara raspuns. daca tu nu iti dai seama ca sunt intrebari la care nu ai putea sa dai un raspuns adevarat sau au raspunsuri la care nu s-ar gandi nimeni sa le dea in momentul in care sunt intrebati.pur si simplu sunt niste intrebari de logica.mai documenteaza-te putin si dupa o sa mai vedem daca ti se mai par prostii sau nu!