| alina1990 a întrebat:

BUNA TPU, puteti sa imi dati si mie o explicatie la intrebarile de mai jos. funda+vot pentru cele mai bune raspunsuri.
1.Care este culoarea oglinzii?
2.De ce ringul de box este patrat?
3. Daca lipiciul superglue lipeste intr-adevar orice, de ce nu si interiorul tubului?
4. Un termos vara pastreaza bautura rece, iarna calda. De unde stie termosul cand e vara si cand e iarna?
5.Cu ce viteza se deplaseaza intunericul?

7 răspunsuri:
| shenron1 a răspuns:

Oglinda e reflecia a ce e in fata ei, deci e orice culoare.
de ce ringu de box e patrat? de ce piramida e triunghiulara asa a fost sa fie asa a ramas.
3 mi-se pare ce-a mai penala intrebare din toate timpurile, nici nu stiu cum sa-ti raspund, cand iese in contact cu aeru si fiind ca in tub e aceeasi compozitie cat e tubu de mare asa ca nu are cum sa se lipeasca.
4:e o gluma, termosu tine lichidu la aceeasi temperatura in care l-ai pus daca ai pus lichidu cald iarna ramane cald daca l-ai pus vara tot cald tot cald ramane nu are nici-o legatura cu anotimpurile doamne.
5. paradox, intunericul nu se deplaseaza doamne intunericu ramane acolo mereu, pe bune de unde ti-a venit ideea sa intrebi o asa prostie pe bune?

| alina1990 explică (pentru shenron1):

Sunt niste intrebari fara raspuns. daca tu nu iti dai seama ca sunt intrebari la care nu ai putea sa dai un raspuns adevarat sau au raspunsuri la care nu s-ar gandi nimeni sa le dea in momentul in care sunt intrebati.pur si simplu sunt niste intrebari de logica.mai documenteaza-te putin si dupa o sa mai vedem daca ti se mai par prostii sau nu!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Devine din ce in ce mai stresant faptul ca, pe rand, descoperiti toti, pe Google, pagina aia cu intrebari cretine si veniti aici, plasandu-le ca fiind ale voastre.
Hei! Admini! Reparati odata functia aia de cautare!
Poate asa, nu se vor mai repeta aceste intrebari, obsesiv, la nesfarsit.

| alina1990 explică (pentru ardnaxur1961):

Nu cred ca a spus nimeni ca sunt intrebari facute de mine.asa ca daca eu vreau sa le postez le postez.nu inteleg care e problema ta? postez ce vreau eu nu ce vrei tu.

| JokerV a răspuns:

La intrebarea 4 nu are nevoie sa stie sau alte rahaturi un termos mentine temperatura obiectului din el...*** tu daca bagi ceva fierbinte il mentine fierbinte oricand nu conteaza de anotim la fel si la rece...

| JokerV a răspuns (pentru JokerV):

E logic...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Hai ca i-ai stricat placerea si l-ai suparat. Priveste mai bine partea plina a paharului, ia uite ce raspunsuri a primit "de ce ringu de box e patrat? de ce piramida e triunghiulara asa a fost sa fie asa a ramas"... laughing