| ForeverInLove a întrebat:

Sa va intreb ceva: ati auzit vreo data de numarul 07226666666666? Daca da spuneti-mi va rog ce e cu el, iar daca nu incercati sa sunati si spuneti-mi ce s-a intamplat. Am incercat si eu dar vreau o lamurire si pareri! Multumesc anticipat si dau si funda! (Si scuzati categoria dar e mai populat si cu mai multe sanse de raspuns)

10 răspunsuri:
| Mentosanaaa a răspuns:

Mda,am incercat pe la scoala cu niste colegi...E o panarama. Uneori suna ocupat...Dar noi am fost mai insistenti si s.a auzit cum ar fi raspuns cineva dar nu se auzea nimic. laughing A fost panica, iar dupa numai rasete.

In concluzie, e o vrajeala.

| ForeverInLove explică (pentru Mentosanaaa):

Da asa am facujt si eu cu prietenii mei in seara asta dar prima dat nu arspus nimeni a dat pe ocupat iar a doua oara a sunat si a raspun iar 2 3 sec s-a auzit un zgomot de om in chinuri si apoi o melodie de pian cam scarry si nu stiu ce sa cred ei au spus ca e nr dracului dar nu prea cred trebuie sa fie o smecherie ceva...

| cristi2295 a răspuns:

Am sunat si eu dar imi da ocupat....nu intelegthinking

| secretword a răspuns:

Acum vreo 2 ani am sunat si eu cu niste prietene, norocul nostru era ca nimeni nu a raspuns laughing da am auzit si eu cica e numarul dracului sau ceva de genu, nu stiu nu as prea crede.Dar tu crezi in asta?

| darrio2007 a răspuns (pentru secretword):

Ce naivi sunteti.Credeti tot ce auziti.

| secretword a răspuns (pentru darrio2007):

Cine spune ca cred? am spus ce am auzit si eu.

| darrio2007 a răspuns (pentru secretword):

M-am referit in general chiar daca ti-a fost adresat tie.Sorry.

| Mentosanaaa a răspuns (pentru ForeverInLove):

Stiu si de faza cu melodia de pian. laughing Si da, e o smecherie.

| secretword a răspuns (pentru darrio2007):

Ah ok :p

| ForeverInLove explică (pentru Mentosanaaa):

Ms happy