Ne-ar ajuta si o varsta... ca as putea sa mentionez kamasutra, sau skydivingu da daca aveti 12 ani, e putin pe langa. Ai putea sa ii inveti cum sa faca un homemade fleshlight...
Pune-ti intai la punct gramatica limbii romane si apoi apuca-te sa dai raspunsuri pe TPU! Observ ca ai ramas inca la nivelul de papusi Barbie!
M-ai bine asa decat ca tine. Pa!
*mai
Si ai facut si cacofonie. Meriti un os pentru asta! Arrivederci, draga mea!
Am observat ca esti aici pentru amuzament. De aceea ti-am si raspuns ironic. Pacat ca raspunsul tau a fost amuzant doar pentru tine, cred ca esti invatat cu situatiile in care esti singurul care rade. Te-am ajutat cu a mea companie? Hmm, in schimb tu... doar cu niste nervi in plus! Multumesc, de asemenea!
Aceeasi copilarie am avut-o si inca o am si eu. Sunt 2-3 jocuri care imi plac, in rest prefer sa imi petrec timpul in lumea reala si nu in cea virtuala. Oricum, consider ca mi-ai dat idei bune, o sa folosesc cu siguranta una din ele. Mersi frumos, Seby! Se pare ca nu ti-ai pierdut timpul, asa cum ai zis la inceput. Cand vrei, poti da si raspunsuri serioase.
Da, pot sa te ajut dar imi dai funda
nu e bine sa spui tuturor despre ceva unicat deoarece o sa te copieze dar poti spune cuiva in care ai incredere 100 %
Iti dau funda, doar daca meriti. Si sa stii ca inca nu mi-ai raspuns la intrebare!
Ba da raspunsul este
nu e bine sa spui tuturor despre ceva unicat deoarece o sa te copieze dar poti spune cuiva in care ai incredere 100 %
E clar! N-ai inteles intrebarea! Chiar asta ne cerea profesoara! Sa spunem despe ceva unicat. Las-o balta acum. S-a incheiat demult anul scolar. :/
Acesta nu e un site pentru teme sau eseuri daca vrei sa intrebi asa ceva fă-ți cont pe BRAINLY!
Grozav! Raspunzi dupa 2 luni. Esti genial! Stii ce parere am despre raspunsul tau? Ai ghicit! Imi este inutil!
Hmm, stai sa ma gandesc! Pentru ca raspunsul tau imi este inutil? Da, asta este motivul!