| Aida55 a întrebat:

TPU! happy Stiti momentul acela cand gasiti ceva interesant si unicat, de care nu stie nimeni, si vreti neaparat sa spuneti de existenta acestuia si altei persoane?

Ei bine, tema aceasta o am eu pentru maine si nu am idee ce sa aduc pentru a "sharui" cu ai mei colegi. big grin

Daca ati putea sa ma ajutati cu niste idei, as aprecia enorm si, de asemenea, dau funda! big grin

Răspuns Câştigător
| Seby90 a răspuns:

Ne-ar ajuta si o varsta... ca as putea sa mentionez kamasutra, sau skydivingu da daca aveti 12 ani, e putin pe langa. Ai putea sa ii inveti cum sa faca un homemade fleshlight...

30 răspunsuri:
| PedoBarbie a răspuns:

Mai i-a o acadea.

| Aida55 explică (pentru PedoBarbie):

Pune-ti intai la punct gramatica limbii romane si apoi apuca-te sa dai raspunsuri pe TPU!winking Observ ca ai ramas inca la nivelul de papusi Barbie! big grin

| PedoBarbie a răspuns (pentru Aida55):

M-ai bine asa decat ca tine. Pa!

| Aida55 explică (pentru PedoBarbie):

*mai

Si ai facut si cacofonie. Meriti un os pentru asta!winking Arrivederci, draga mea!

| Seby90 a răspuns:

Chlamidia.

| Aida55 explică (pentru Seby90):

Sa inteleg ca boala asta ai avut-o tu? big grin

| Seby90 a răspuns (pentru Aida55):

Ma gandeam ca ar fi dragut sa le spui colegilor tai asta. DAR FIE. Nu iti pasa.
Dupa ce ca mi-am pierdut si timpul sa scriu 1.2.3. 8.9 LITERE!

Ma gandeam ca ar fi dragut daca ti-ai fi dat interesul si mi-ai fi raspuns cu ceva util. Ti se potriveste perfect vorba: "Daca taceai, filozof ramaneai!"winking
Ti-ai pierdut timpul? Dragul meu, nu te-a obligat nimeni sa iti faci cont pe TPU. Esti aici ca sa ajuti, capis? big grin

Tu esti aici ca sa ajuti, eu sunt pentru propriul meu amuzament.

So far it works!

Mersi de companie.

Am observat ca esti aici pentru amuzament. De aceea ti-am si raspuns ironic. Pacat ca raspunsul tau a fost amuzant doar pentru tine, cred ca esti invatat cu situatiile in care esti singurul care rade. Te-am ajutat cu a mea companie? Hmm, in schimb tu... doar cu niste nervi in plus! big grin Multumesc, de asemenea!

Hai nu te supara, te rog iarta-ma!

Ce s-a intamplat? Rasul s-a transformat intr-un... regret?! Dubios, nu, draga Seby? laughing Nu sunt o fire ranchiunoasa, deci stai linistit!winking Chiar am nevoie de o idee, si nu mai accept in acest moment raspunsurile sarcastice! big grin

Deja o dam in date personale. laughing Cert e ca am cu mult peste 12 ani, mai exact sunt la liceu. Iti multumesc pentru propuneri, cred ca o sa tin cont de ele, deoarece sunt cele mai bune pana acum, dar si singurele... big grin

Ai putea sa le mentionezi jocurile copiilor redescoperite, pentru ca toata lumea e ori la pc ori la telefon.

Da, ai dreptate! Imi poti da si un exemplu? Adica dupa felul cum vb, deduc ca inca esti la varsta la care obisnuiesti sa te joci.batting eyelashes Dar '90 de la numele tau presupun ca reprezinta anul nasterii, ceea ce imi este cam imposibil de crezut, dar in fine... big grin

laughing Cand n-am ce face la munca sa vezi inca ce ma joc smug. exemple... nu stiu frate, e plin netu, intreaba-i pe ai tai... eu cand eram mic alergam cu bicicleta jucam tenis fotbal basket baseball. si noaptea ascunsa

Aceeasi copilarie am avut-o si inca o am si eu. Sunt 2-3 jocuri care imi plac, in rest prefer sa imi petrec timpul in lumea reala si nu in cea virtuala. Oricum, consider ca mi-ai dat idei bune, o sa folosesc cu siguranta una din ele. Mersi frumos, Seby! Se pare ca nu ti-ai pierdut timpul, asa cum ai zis la inceput.hee hee Cand vrei, poti da si raspunsuri serioase.winking

Da e naspa sa fii serios!

Chiar asa? Eu cred ca atunci cand esti serios, dai dovada de maturitate. tongue
Spre exemplu, in cazul tau, nu te credeam daca imi ziceai ca ai 24 de ani. laughing

Nici nu poti fi sigura de deductiile tale.

Adevarul e ca deseori aparentele inseala...

Aparente... what a shallow word.winking

Ne-ar ajuta si o varsta... ca as putea sa mentionez kamasutra, sau skydivingu da daca aveti 12 ani, e putin pe langa. Ai putea sa ii inveti cum sa faca un homemade fleshlight...

| Chirciu_Andrei_1975 a răspuns:

Da, pot sa te ajut dar imi dai funda
nu e bine sa spui tuturor despre ceva unicat deoarece o sa te copieze dar poti spune cuiva in care ai incredere 100 %

| Aida55 explică (pentru Chirciu_Andrei_1975):

Iti dau funda, doar daca meriti. big grin Si sa stii ca inca nu mi-ai raspuns la intrebare! big grin

| Chirciu_Andrei_1975 a răspuns (pentru Aida55):

Ba da raspunsul este
nu e bine sa spui tuturor despre ceva unicat deoarece o sa te copieze dar poti spune cuiva in care ai incredere 100 %

E clar! N-ai inteles intrebarea! Chiar asta ne cerea profesoara! Sa spunem despe ceva unicat. Las-o balta acum. S-a incheiat demult anul scolar. :/

| Chirciu_Andrei_1975 a răspuns (pentru Aida55):

Acesta nu e un site pentru teme sau eseuri daca vrei sa intrebi asa ceva fă-ți cont pe BRAINLY!

Grozav! Raspunzi dupa 2 luni. laughing Esti genial! laughing Stii ce parere am despre raspunsul tau? Ai ghicit! Imi este inutil! big grin

| Chirciu_Andrei_1975 a răspuns:

Pai eu ti-am raspuns de ce nu-mi dai funda

Hmm, stai sa ma gandesc! Pentru ca raspunsul tau imi este inutil? Da, asta este motivul! big grin