| laurafabian a întrebat:

^.^ trebuie neaparat sa ma ajutati cu ceva. Nu mai este mult pana la ziua mea si am o prietena vecina cu mine usa in usa si in aceeasi clasa. Ne cunoastem de la 4 ani dar,este atat de enervanta,copilaroasa,numa se baga in seama si imi fura prietenii, pe bune, adica mereu asa se intampla iesea mereu in evidenta pe langa ca e mai grasutza.De fiecare data cand ieseam cu ea "prietenii" nu ma bagau niciodata in seama. Dupa vreo 2 ani in schimb am cunoscut fara "ea" 3 fete cu care ma inteleg excelent si chiar am descoperit ce inseamna prietenia...Pe langa asta nu prea stiu ce sa fac.Ea ma invitat la ziua ei da era fix deodata cu una dintre prietenele mele cele mai bune asa ca am impartit timpul in 2. Nici n-am vrut sa fiu invitata la aia,ma rog acum nu stiu ce sa fac eu nu sunt genu sa dau cu picioru si sa supar persoane dar as vrea sa imi fac ziua fara ea, este atat de complicat, sper sa ma puteti >ajuta!big grin< dau funda xDD

Răspuns Câştigător
| kasty a răspuns:

Pai cel mai bine fa-ti ziua alaturi de cele 3 prietene ale tele in oras
asa nici nu va stii ca ti-ai facut ziua si nu ai invitat-o, nici nu te mai simti u stresata in prezenta ei
propune-le parintilor sa-ti serbezi ziua "mai altfel"anul acesta si cred ca vor intelege... si incet incet pune distanta intre tine si vecina ta pentru ca asta te macina f mult si nu are rost
pup si LA MULTI ANI FERICITI!

3 răspunsuri:
| adelutza2000 a răspuns:

O poti chema la ziua ta si o sa observe singura ca te intelegi mai bine cu celelalte fete si astfel te va evita fara sa-i ceri tu asta

| laurafabian explică (pentru adelutza2000):

Nu-i cum crezi tu...mersi de raspuns dar ea oricum se baga...

| laurafabian explică (pentru kasty):

Multumesc foarte mult :* :* chiar apreciez raspunsul tau, m-am gandit si eu la asta dar daca observa m-am ars...+ ca m-a intrebat pe cine invit la ziua meastraight face aia zic...si ziua mea e in Decembrielaughing