Daca nu-s adanci taieturile s-ar putea sa nu ramana cicatrici. Oarecum stiu prin ce treci, as incerca sa-mi fac prieteni noi, sa-mi caut ceva nou si amuzant de facut, ca sa-mi ocupe timpu', asa nu vei avea timp sa te gandesti la probleme. In legatura cu familia, daca parintii tai se cearta, nu e vina ta, ei se cearta nu tu, asa ca, treci mai departe
Ar trebui sa iti descarci furia in alt fel si da poti deveni dependenta de asta. Vorbeste cu un prieten si daca nu iti trece ar trebui sa mergi la psiholog (sau incearca un psiholog online).
Buna! Indiferent ce ti se intampla nu e bine sa te tai. Poti deveni dependenta, iar daca peste cativa ti se va intampla ceva grav s-ar putea chiar sa incerci ceva mai rau decat taiatul.Iti sugerez sa renunti la asta fiindca nu iti face deloc bine.Sa stii ca pot ramnane cicatrice daca te tai tare. Daca te simti asa de rau exista mai multe variante sa-ti alungi durerea. Loveste o perna sau du-te intr-un loc unde nu te aude nimeni si urla tot ce te supara.Nu fi suparata ca prietena ta te-a folosit, o sa-ti faci o alta prietena care nu o sa te mai foloseasca si o sa fii cu ea BFF.
Sfatul meu este sa nu mai faci asa ceva in viata ta, mai bine dai un pumn in dulap sau ceva nu stiu, dar nu te mutila si nu mai incea\rca asta niciodata, toate trec trebuie sa ramai tare orice probleme ai avea. Nu cred ca o sa iti ramana cicatricii.
Cu ascuţitoarea? Ciudat o.o
Meh, măcar n-a curs sânge.
Totuşi, ar trebui să îţi dai seama că nu te ajută cu nimic să-ţi răneşti pielea.
Da, pe moment uiţi de probleme, însă nu le rezolvi. Doar le uiţi, pentru foarte puţin timp.
Mai bine te bagi cu capul într-o pernă şi începi să ţipi.
Dar totuşi cine suntem noi ca să-ţi spunem ce să faci? E viaţa ta până la urmă şi înţeleg, probabil n-ai găsit altă "scăpare". Şi acum hai să-ţi răspund la întrebări.
Tot ce-i posibil, însă dacă te poţi "controla", probabil nu.
Dacă se văd doar nişte umflături mici şi nici nu a curs sânge, probabil nu.
Şi nu te mai dezinfecta degeaba, nu rezolvi nimic. Ah Doamne, nu e ca şi cum ai avea nu ştiu ce rană periculoasă. Sunt doar nişte zgârieturi.