| nevermind_9666 a întrebat:

Unde as putea ascunde un jurnal? dau fundita

Răspuns Câştigător
| florentina22 a răspuns:

Buna!
1)sub pc
2)in dulap unde numai tu sa umbli
3)in bucatarie sub un dulap sau frigier
4)in dulapul cu siosete
5)in sifonier
6)in dulapul de la birou
7)sub unitat(de la pc)
8)sub o canapea sau sub fotoliu
9)in locuri intime
sper ca te-am ajutat. fundita?

19 răspunsuri:
| Dangero5 a răspuns:

Hmm...cu siguranta ca sunt multe locuri unde l-ai putea ascunde. Iti recomand sa il pui in locuri cat mai expuse. De ce? Pentru ca acolo nu se va uita nimeni cand va fi vorba de cautat chestii intime sau secrete. O alta optiune ar sa il amesteci cu alte caiete de acelasi fel sau marime. Oricum cea mai buna ascunzatoare ramane biblioteca din casa! Sper ca am fost de folos! Bafta!

| daiana a răspuns:

Pai...
sub perna, in dulapul cu haine intre haine, sub birou, dupa birou, sau ai putea sa il ti in permanenta cu tine...
poate iti este frica sa nu iti citesca colegii/prietenii gandurile intime atunci cumpara-ti un jurnal cu lacat. si nimeni nu va avea acces la el. :*

| Aiicha a răspuns:

Sub saltea sau intr-un sertar cu haine.
Dar daca vrei sa nu-l gaseasca nimeni fa-ti un jurnal online pe site-ul : http://www.jurnale.ro/.

| justME_5139 a răspuns:

Intre cartile pentru scoalatonguejos sub caiete si sub carti :d

| βέiiiβiiişoor a răspuns:

Sub pat

In dos la oglindabatting eyelashes

intre haine

Intre ciorapilaughing

sub pc sau tv

"In cutia pandoreilaughing

| Raluka_5546 a răspuns:

Bwna sh tie! happy...Sa vad daca t pot ajuta cu niste sfaturiwinking
1)Sub salteaua patului,
2)In dulap... undeva intr-o etajera foarte sus,
3)Dupa un dulap,
4)Sub pc sau Tv,
5)Intr-o cutie pentru incaltaminte,
6)Sub pat sau sub sifonier (daca ai loc desigur),
7)In valiza pe care o iei in calatorii
Sper sa te ajute ^^ happy

| BYBY a răspuns:

Buna!
in propria biblioteca
in dulap
sub pat
sub perna
in ghiozdan
acolo unde iti ti tu parfumurile etc.
in baie.
in bucatarie
pe dulap
dupa dulap
in spatele monitorului calculatorului
acasa la o prietena
intr-o punga in care tu sa pui hartii
in cosul de rufe murdare
pe balcon
pe terasa
in camara
etc
funda? Pls

| Ph3onNx a răspuns:

In unitatea centrala a pcului.eu acolo imi ascundeam tzigarile cand eram mai mic laughing

| eko a răspuns:

Buna! Il poti ascunde printre cartile vechi, sub pat, birou, sau poti sa-l pui in dulap printre haine, unde stii ca nu umbla...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intre haine, cel mai bine prin sertarul cu lenjerie intima ca nu cred ca iti umbla cineva pe acolo.sau ia unu cu lacat, ori cumpara un perforator iti faci gauri in marginea foii la mijloc si un lacatel micut, micut.se gasete.eu asa am facut cand eram mai micahappy

| federerdinamo a răspuns:

Intre haine, sau in sufragerie nimeni nu se gandeste sa caute acolo si toti vor spune ca e in camera la tine ascunswinking

| LarisaAndreea a răspuns:

Sall happy
Eu il am ascuns pe un raft de la birou unde am mai multe chestii (reviste, carti, mape), desi jurnalul este cu lacat...si numai eu stiu unde am ascuns cheilelaughing

| mihaibrasov a răspuns:

Ii dai foc. Nimeni nu o sa ti-l mai citeasca vreodata.

| anachida a răspuns:

Buna! Unde poti ascunde un jurnal? Doar in.inima ta! Acolo este in mod sigur, in siguranta! Paa, toate bune!

| Pisicuța a răspuns:

Pai l-ai putea ascunde undeva unde nimeni nu se uita de exemplu dedesubtul tuturor cartilor de scoala, sub perna sub saltea dupa mobila. in haine sunt multe locuri in care poti sa-l ascunzi dar cel pe care ti-l recomand eu cel mai mult e in locul pe care nimeni nu-l baga in seama

| DaughterOfDarkness a răspuns:

Salut, eu mi l-am ascuns dupa dulap si e foarte greu sa il scot. Alte locuri ar mai fi:
-sub haine in dulap
-in ghiozdan
-daca ai dulap si cheie la scoala ar fi f. bine si acolo
-in spatele cartilor de pe un raft
-dupa birou
-dupa calorifer (daca sta)
-sub niste hartii
-intr-un sertar in care iti tii lucrurile mai nefolositoare
-intr-o cutiuta cu lacat
-dupa unitatea centrala a calculatorului
Oricum oriunde in camera ta intr-un loc mai ascuns in care nu umbli f. des ar fi bine. Bafta!

| positivity a răspuns:

Buna.

Sunt multe locuri unde poti sa ascunzi un jurnal. Cum ar fi:

Intre haine
In ghiozdan
Sub pat
Sub covor
Sub perna
Sub cersaf
Intre caiete

Si cam atat.

Pa, pa.

| llucixxl a răspuns:

In your panties?

| florentina22 a răspuns (pentru daiana):

Buna! 1)in dulapu unde sa umbli numai tu 2)pe un raft care sa ai carti 3)in dulapul cu haine 4)dupa pc 5)sub un fotoliu sau canapea 6)in sertarul de la birou 7)in sertarul in care iti ti siosetele 8)in bucatarie sub sertare sau sub frigider 9)in locuri intime dea-le tale sper ca te-am ajutad. fundita?

Întrebări similare