1.da,dar nu se merita.Adica ca sa ranesti pe cineva cu un airsoft trebuie sa fie puternic, si sa stii unde gen puncte slabe, in principiu cap, ochi, sau spre inima, daca folosesti si bile de fier de 2mm poate fi destul de periculos.
2.normal...fiecare arma are propria precizei in calitate cu producatorul ei, cele electrice au precizie dar nu au putere, co2 au si precizie si putere, gaz iar iar cele manuale sunt mai slabute dar nu iti trebuie consumabile sunt mai ieftine, cu un pistol taurus co2 3J+ poti sparge un parbriz de masina cred
3.normal ca daca are peste 1, 5 jouli poate omora gaini )) de 4 jouli numai zic ca trece prin doza de suc
4. daca vr sa omori gandaci slabe sanse, daca vr sa omori soareci trebuie sa ai precizie si sa sie peste 1 joul
5. merita daca arma isi face treaba, si o detii de mai mult timp, ca sa zici ca e de calitate si nu ai avut probelme tehnice la ea, bine intales curatata, unsa, fixata etc la un timp desigur.
Eram curios daca pot alunga pasarile de ce ii strica via lu bunicu cu un pistol sau trebuie sa mi iau direct un awp
O sa mai postez o intrebare te rog sa imi raspunzi si la aceea daca mai esti on tot legat de subiect.
Ca sa iei pasarile iti trebuie neaparat un laser, sau sa ai tinta ff buna sau un awp da
Esti din alba? :)) perfect https://www.facebook.com/emiltraian95 da mi mesaj
dass întreabă: