Mie imi place si beau cu placere. Nu des, cam o data pe luna sau chiar mai rar si nu mult (20-30 ml de tarie sau un sfert de pahar de vin). Pana sa ma marit, si eu uram bauturile alcoolice, pana la 26 de ani bausem de 5-6 ori. Dar apoi m-a invatat sotul meu sa le cunosc, sa le aleg, sa le asortez momentului si mancarii si acum beau cu foarte multa placere
Ii zice alcool nu alcohol si fiecare il bea daca ii place, nu te obliga nimeni
Beau! De 3-4 ori pe an.
Ultima data. țin minte ca am început o bere joia și am golit doza a doua zi.
Pur și simplu, îmi place mai tare apa, sau un suc din storcător.
Nici mie nu mi place deloc alcoolul. Pur si simplu. Nu cred ca ai o problema de sanatate doar ca nu te incanta licorile bahice. E chiar foarte bine ca oricum sunt destui consumatori inraiti in tara asta.
Da, beau alcool. Ca fapt divers, am in portofoliu cateva actiuni la Brown-Forman Corporation (compania care fabrica Jack Daniel's si Finlandia), asa ca trebuie sa imi "supraveghez" investitia, testand calitatea produselor!
N-am mai gustat sucuri, alcool, apa minerală din vara lu' 2013. Adică toata perioada adolescenței, undei fraiericii se cred șmecheri stând cu tigara-n bot si berea-n mână . Nu e nicio problemă.
Eu cred ca vei muri fara alcool in sange. Glumesc )
Fii fericit ca nu-ti mai place alcoolul. E un semn bun pentru sanatate.
Robby Bubble nu are alcool!
Eu beau de fiecare data cand am chef. Cu alcool, fara, bauturi dulci, ori seci ori spirtoase, imi place sa petrec si sanatatea mea e foarte buna.
Davyduchiha2001 întreabă: