| Sandor12921 a întrebat:

voi beti bautura cu alcohol in general? Eu efeciv nu mai pot sa pun gura pe bauturi cu alcohol, desi pana acum chiar imi placea cateodata, cam o data pe luna/ la doua luni sa merg la un club mai serios si sa beau, dar acum parca ma dezgusta, este o probelma legata de sanatate sau doar am inceput sa uras bauturile alcoholice, chiar daca pana acum rar am baut asa ceva.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mie imi place si beau cu placere. Nu des, cam o data pe luna sau chiar mai rar si nu mult (20-30 ml de tarie sau un sfert de pahar de vin). Pana sa ma marit, si eu uram bauturile alcoolice, pana la 26 de ani bausem de 5-6 ori. Dar apoi m-a invatat sotul meu sa le cunosc, sa le aleg, sa le asortez momentului si mancarii si acum beau cu foarte multa placere

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar la ocazii speciale
alcoolul nu face deloc bine la sanatate

| Lostlyric a răspuns:

Eu cred ca vei muri fara alcool in sange. Glumesc laughing)
Fii fericit ca nu-ti mai place alcoolul. E un semn bun pentru sanatate.

| BuLaNNNeL a răspuns:

N-am mai gustat sucuri, alcool, apa minerală din vara lu' 2013. Adică toata perioada adolescenței, undei fraiericii se cred șmecheri stând cu tigara-n bot si berea-n mână laughing. Nu e nicio problemă.

| HazelEyes77 a răspuns:

Nici mie nu mi place deloc alcoolul. Pur si simplu. Nu cred ca ai o problema de sanatate doar ca nu te incanta licorile bahice. E chiar foarte bine ca oricum sunt destui consumatori inraiti in tara asta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ii zice alcool nu alcohol si fiecare il bea daca ii place, nu te obliga nimeni

| Adry05 a răspuns:

Doar la petreceri

| mgtow a răspuns:

Consum bere 0% alc. In ultima vreme

| Am7Ani a răspuns (pentru anonim_4396):

Robby Bubble nu are alcool!

| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Eu beau de fiecare data cand am chef. Cu alcool, fara, bauturi dulci, ori seci ori spirtoase, imi place sa petrec si sanatatea mea e foarte buna.

| JackR a răspuns:

Da, beau alcool. Ca fapt divers, am in portofoliu cateva actiuni la Brown-Forman Corporation (compania care fabrica Jack Daniel's si Finlandia), asa ca trebuie sa imi "supraveghez" investitia, testand calitatea produselor!winking

| NLS a răspuns:

Beau! De 3-4 ori pe an.
Ultima data. țin minte ca am început o bere joia și am golit doza a doua zi.
Pur și simplu, îmi place mai tare apa, sau un suc din storcător.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar dacă merg la o petrecere, într-un club sau în vacanțe.

| PumpkinDoll a răspuns:

Lasa ca-i mai bine asa, decat sa mori de ciroza cum o sa patesc eu...