| Trissy1 a întrebat:

TPU!
Voi ce ati alege, filo sau mate-info?
Eu mai am un an sa decid si ma gandeam la liceul moisil, mate-info intensiv engleza dar va fi bacul greu, si ce pot sa ies daca fac liceul asta?
voi ce liceee si profile ati sugerA? argumentati big grin

4 răspunsuri:
| DarQueen a răspuns:

Te rog, nu te lăsa influențată de nimeni, te consultă-te cu tine însăți, vezi ce anume îți place sau ți-ar place să faci mai departe și te decizi.
Sunt profile diferite, ramuri diferite, prin urmare, ca și consecințe, job-uri diferite, domenii diferite.
Tu știi ce vrei să faci în viitor, așa că doar tu deții răspunsul.

| DragosFku a răspuns:

Daca iti place matematica poti sa mergi la mate-info, de ce sa fie bacul greu daca dai din materia de profil pe care te concentrezi? Parerea mea. Iti place toceala sau stiintele exacte? De la mate-info poti ajunge inginer in anumite domenii. Sper ca am ajutat

| benny34 a răspuns:

Ca o parere personala, dar cum zice cineva mai sus nu trebuie sa te influenteze prea tare, decizia trebuie sa iti apartina si in general trebuie sa mergi pe ce simti tu ca iti place. Degeaba o sa ai un job bine platit daca nu iti place ceea ce faci, parerea mea. Deci cum ziceam eu as merge ( chiar am merslaughing ) pe mate-info si ca un motiv care ma face sa cred ca am luat una din cele mai bune alegeri e gandirea. O sa dobandesti o gandire mult mai rationala si bazata pe evidente nu ca zboara ponei si se intalnesc cu printese. Bine, sa nu intelegi din asta ca toti care sunt la mate-info se aleg cu o gandire rationala, cunosc multe persoane care gandesc mai incet decat un melc mort. Depinde mult de tine, daca iti place oarecum matematica sau calculatoarele sau fizica asta e de tine si nu o sa regreti, in caz contrar nu iti recomand deoarece nu e de tine si o sa ajungi in clasa a 12-a cand o sa te transferi pentru a da bacul la ceea ce iti place de fapt. Din ce zic sa nu crezi ca as trage in jos oarecum profilul de filo, nu aduc argumente pro deoarece nu am fost si as da niste argumente bazate pe experientele altora si nu a mea, ceea ce nu e ok. Succes in continuare si orice ai alege sa fie ceea ce iti place happy

| Trissy1 explică (pentru DragosFku):

E okay sa tocesc dar la filo care ca e toceala mare și nu sunt genul dar îmi place mult mate dar nu pot zice ca excelez. Ma pricep... Destul de bine. Insa ma gândeam... Ca e cam greu.

Întrebări similare