| LigiMe99 a întrebat:

Voua nu vi se pare ca notiunea de "prieten" este supraestimata in ziua de azi? Nu oricine iti este prieten. Numai cineva pe care il cunosti bine, te cunoaste bine, aveti incredere unul in celalalt poate fi numit prieten. Dar astazi oricine numeste pe oricine "prieten". Spuneti-va parerea!

4 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Nu exista prietenii ci doar interese comunewinking

asa incat cuvantul prieten este intr-adevar supraestimat.

| elenyss a răspuns:

Eu cred ca "prieten" in ziua de azi e mai mult un apelativ. De care ma folosesc si eu, ce-i drept. Dar stiu sa fac diferenta si-mi pot numara prietenii pe degetele de la o mana.

| pisoiul007 a răspuns:

Stiu ca este cel mai mare defect al meu (am foarte mare incredere in oameni si niciodata nu ma invat minte) dar cat despre prieteni...adevarati am 2-3 amici... zeci

| Pushy1601 a răspuns:

De acord... daca nu stii nimic si nustie nimic despre tine nu are cum sa-ti fie un bun orieten,pentru. ca nu te cunoaste,nu te intelege.dar ar putea fi inceputul unei adevarate prietenii.
Oamenii numesc pe oricine prieten pentru. a-i arata pers. respective ce mult inseamna pentru ei, dar de multe ori, doar din interes.Azi multi umbla dupa averi materiale si nu morale(calitati).
Si eu credeam ca am o "BFF".O ajut tot timpul la teme si la scoala si de obicei nu astept nimic in schimb.Dar daca nu o ajut o data la ceva zice "vezi cum esti". Cred ca a inceput sa profite de mine.Acum singurii mei prieteni adevarati sunt:sora mea, mama mea si tatal meu pentru. ca stiti cum se zice:"Prietenul la nevoie se cunoaste"