| Lyanna a întrebat:

Vreau sa-mi dati niste idei in legatura cu ce as putea sa fac in timpul liber. Eu stau la calculator ma uita la TV, ies pe afara, uneori mai citesc...altceva? Nimic. Dati-mi va rog niste sfaturi. P.S. Am doar 12 ani. tongue

Răspuns Câştigător
| beautifulkiss a răspuns:

Buna acesta este un copy-paste de la un alt raspuns pe care l-am dat.
deseneaza,canta,danseaza, invata dansuri, scrie o carte, compune cantece/poezii/povesti, fa origami, fa quilling, fa machete, fa sudoku/rebus/integrame, joaca jocuri gen:3D Logic si Zuma,joaca ce jocuri iti plac,fa teste de personalitate,uite-te pe TPU,iesi afara(afara poti sa joci ping-pong,sa teplimbi cu rolele,sa alergi putin prin parc,sa stai pe o patura cu amicii tai si sa va jucati carti sau badminton sau volei daca ai minge de volei),fa-ti un blog,fa un film,modifica poze,cauta poze ca wallpaper,fa curat in calculator,fa curat in camera,joaca-te cu animalutul tau(daca ai),citeste,mergi la shopping,gateste,picteaza,fa-ti un jurnal, cauta-ti un hobby, colectioneaza lucruri, invata cuvinte noi in engleza, franceza sau ce limba iti place tie, imbogateste-ti vocabularul, viziteaza muzee, mergi la bunici, perfectioneaza-te intr-un anumit domeniu.Numai bine.

3 răspunsuri:
| Kyrie a răspuns:

Esti fata nu?
Apuca-te de inot (costa ceva), te dezvolta frumos si nici nu este plictisitorhee hee, cauta ceva muzica, la calculator cauta-ti niste ANIME de vizionat, sunt desene superbe ("_")

| Lyanna explică (pentru beautifulkiss):

Chestiile de genul "fa curat" si "gateste" nu prea sunt domeniul meu.
Abia pot sa aprind focul la aragaz, daramite sa gatesc.

| beautifulkiss a răspuns (pentru Lyanna):

laughing