| delyanebunatika a întrebat:

vreau si eu sa citesc niste basme si nu stiu care ar fi cele mai bune. sunt in clasa a5a. cela mai multe si mai bune primesc fundita

7 răspunsuri:
| Realistu a răspuns:

Http://www.clopotel.ro/fun/basme.php

Ai o lista intreaga, sunt si mai multe pagini chiar. Succes la citit.

| Lariisucaaa a răspuns:

Buna pai ...Frumoasa din padurea adormita; Povestea celor sapte frati eschimosi; Ciocanitoarea si vulpea; Povestea cainelui credincios; Povestea treistei de zahar; Tom Tit Tot

| DemonSlayer a răspuns:

Pai incearca-le pe cele de Petre Ispirescu, Fratii Grimm, parca si Mihai Eminescu a scris cateva basme, de asemena si cele de Barbu Stefanescu Delavrancea (din cartea Basme si Povestiri), si de Hans Christian Andersen.
Succes la citit!laughing

| nyko98 a răspuns:

Sunt multe basme dar mie mi se pare interesant fat-frumos din lacrima
sau fata-n gradina de aur
sunt multewinking

| Nymeria a răspuns:

In a 5 citeam cart de peste 400 de pagini, inearca sa treci la alt nivel in gradinita erau frumoase, dar acum ar fi bine sa incepi cu ceva gen Robin Hood, Spartacus si din nou alt nivel Stapanul Inelelor sau Cavalerii Teutoni, dar daca tot esti pasionata de basme cites-te Hobbitul de J.R.R.Tolkien, e un basm cu dragoni, troli, spiridusi, lung de 300 de pagini, spor la citit

| delyanebunatika explică (pentru Nymeria):

Bine eu am de facut fise de lectura

| pozitiviti a răspuns:

Cauta tinerete fara batranete si viata fara de moarte, praslea cel voinic si merele de aur, porcul cel fermecat funda?