Seria Septimus Heap- angie sage
Harry Potter- Pocalul de foc
Padurea Umbrelor- Matt Haig
Cititorul din pestera- Ruy Zinc
"Cursa" de Dean Koontz, mi-a redat iar dorinta aia de a tot citi, nepasandu-mi de cat de tarziu e, insa este o carte la granita dintre thriller si horror (nu implica supranaturalul, e horror realist).
Ultima carte pe care am citit-o a fost Joia dulce de John Steinbeck. Are o actiune foarte complexa. Mie mi-a placut.
"Jennie Gerhardt" de Theodore Dreiser.
foarte tare mi-a placut, chiar si m-a facut sa vars citeva lacrimi, m-a emotionat mult.
Genul-drama, romace.
chiar merita citita cartea!
Wuthering heights (La rascruce de vanturi)-Emily Bronte, Fata cu portocale-Jostein Gaarder..seria Pretty Little Liars...si cartile cu subiect politist.
Aventurile lui ''tom sawyer''e foarte frumoasa si tom are fffff multe aventuri misteriase te sfatuiec sa o citesti
Buna!
Coraline
Pianista
Pianistul
Marele NATE
Jurnalul unei pustoaice
Jurnalul unui pusti
Pulbere de stele
Baiatul cu pijamale in dungi
Tabara
Fetita celei de sasea luni
Charlie si fabrica de ciocolata
Ce poti face cu doua cuvinte?
Poveste fara sfarsit
O poveste fara poveste
Jurnalul lui Cathie
Cismigiu
Cand greierii plang
Ciresarii
Mizerabilii
Trai de vrajitor
Vagabondul milionar
Destinatia mea:stelele
Katizi
Harriet spioneaza
Emil si detectivii
Poveste de Craciun
Alice in tara oglinzilor
Astea sunt niste carti pe care le-am citit cu placere, si, crede-ma, am gusturi bune, deoarece si eu scriu carti.
BAFTA!
Ce varsta aveti? Aproape toti/ toate mi-ati dat numai titlyri de care n-am mai auzit!
Scrii carti :o?! Pai dupa cartile astea nu pari pre in varsta banuiesc ca esti un mic geniu. Ce scrii?
In carte, ziua de joi aduce bucurie...e o zi mai speciala. Mie mi-a placut mult cartea.
Buna!
Pai, am scris 2 carti gen Jurnalul uni pusti, care se cheama Ema Salveaza Regatul Numarul 12, si, de ceva vreme, am incaeput volumul 3, volumul 1 fiind in curs de publicare.
Dar scriu si poezii(desi nu prea ma pricep la masura versurilor). De ceva timp am inceput sa scriu carte Misterul inocent al copilariei, care NU are nicio poza, lucru greu.
Si nu, NU sunt un mic geniu, doar imi place sa scriu. Ma simt in largul meu.
atunci iti urez mult succes! Sper sa ajung sa citesc cartile tale. Vrei sa le public, sau deocamdata doar scrii?
Multumesc, si eu iti urez succes!
Vreau sa le public si chiar o voi face.Cum ti-am spus, volumul 1 este in curs de publicare.
O sa o caut sa vad despre ce imi spui tu mie aici . Daca nu uit o sa iti spun si parerea mea.