| kissterie a întrebat:

Buna!
Va rog ajutati-ma caci nu stiu ce sa fac!
Mi s-a oferit un schimb cu iphone 4 replica (este foarte reusit, nu e dual sim) pe o pereche de blugi scurti de la Bershka.
Voi ce ziceti sa fac? Chiar am nevoie de telefon, dar... replica?! cu toate ca ma tenteaza dar sunt nehotarata. so? voi ce spuneti?

8 răspunsuri:
| inger02 a răspuns:

Buna! eu zic sa nu faci schimburi din astea. pentru ca consecintele sunt : daca i se va rupe perechea de blugi va spune ca tu i-ai dat si nu erau noi. va gasit multe pretexte. chiar daca ai nevoie de telefon mai bine incerci sa te abtii. o sa ai tu si un telefon. eu zic sa nu faci schimb. pentru ca de multe ori de la acest gen de lucruri sa ajuns la violenta si cearta. asta e parerea mea si sfatul meu. acum tu faci ce vrei.

| GaBBiii a răspuns:

Buna!
Parerea mea este sa nu faci schimb... Cere-i in schimb suma de bani(cat ai dat tu pe acei pantaloni) si iti vei cumpara un telefon bun.
Pa, pa.

| kissterie explică (pentru inger02):

Cu pers care trebuie sa fac schimb nu sunt prietena. pantalonii ii am pusi la vanzare pe un site deci nu are cum sa faca astfel de lucruri.

| uuueeeccc a răspuns:

Gandeste-te ca poate sa fie doar o macheta tongue

| inger02 a răspuns:

Ok. eu doar ti-am spus parerea mea.

| kissterie explică (pentru uuueeeccc):

Cum sa fie macheta?laughing eu nu ma uit la el? sunt chioara ce naiba?!laughing
Il testez si eu inainte sa vad ce poate, ce NU poate...

| uuueeeccc a răspuns (pentru kissterie):

Nu ai specificat daca e din aceeasi zona cu tine asa ca am presupus ca poate sa fie din alta parte tongue. ( am avut prieteni care si-au luat teapa de aceea ti-am zis ) daca va intalniti si il vezi persoanal e alta treaba happy.

| kissterie explică (pentru uuueeeccc):

Mersi oricum. te pup