Tipul e destul de simpatic si nu are nicio vina ca Monica e partenera lui.....mdea....ea zici ca e o prefacuta... mi-e nu-mi place de ea
dar chiar asa ea nu e "vedeta" ca ce chestie o ales-o?
Nu ma prea uit, dar sper sa castige tipu care mi-a pus mie chitara in mana: Stefan.
Eu ma uit uneori... dar nu prea stau pana la sfarsit ca ma plictisesc...
Nu stiu sunt draguti... poate prea inalti, dar asta e.Fiecare suntem intr-un fel si nu asta conteaza.
La limita a scapat de duel.
Nu-mi place deloc de ea...si colegul ei, zici ca plange tot timpul...asa ochi are.
Pe ce criteriu a fost selectata pentru emisiune? Nu canta ( nici macar manele), nu e actrita ( poate doar in pat), nu prezinta emisiuni ( nu ma refer la emisiunea ei proprie, cu si despre ea). Deci, ce face? De ce e 'vedeta' care lupta pentru nu stiu ce caz?
@Andreea.corect. nu e vedeta. e doar o minorosita care umbla peste tot pe banii sotului miliardar
SI cu dansul. ollleee. Zici ca are 2 bete in loc de picioare.Am citit ca are 1, 80 si 50 de kgEu am 1, 71 si 50 de kg
Colegul ei de dans e destul de bunicel, dar Monica nu are acel ceva, care se numeste Talent
Ma lasi...mai bine semna un cec pentru cei cu nevoi urgente ...si nu mai arata ca o papusa mapetz... e caragioasa foc si nu o avantajeaza nimic, fiindca e f inalta. Dar cand esti plin de bani si fite... ...si prostia si snobismul e in floare!
Ce as putea sa zic .despre o "Capra" . Mi se pare o prefacuta, cu partenerul nu am nimic el saracu se zbate sa lupte pentru mama lui in timp ce scumpa lui partenera face pe lesinata. Imi place mult emisiunea
Sta prea teapana si din cauza asta nu danseaza bine. la stilul Michael Jackson parca era o toapa saraca cu mainile si picioarele atat de lungi.