| Bella99 a întrebat:

Buna) vreau sa ma ajutati si pe mine!
Seara trecuta am visat un vis foarte ciudat..am visat moartea intr-un mod straniu...ea cauta un inel foarte mult ii trebuia acest inel.
Eu nu doream sa il dau..cu orice pret il pazeam..Si mai era acolo un personaj negativ mult mai rau decit moartea care in rezultat a primit inelul insa moartea continua sa il ceara de la mine eu explicindui ca nu il am si ca mi l-a luat acel personaj cariua i-am uitat numele, insa in vis il stiam la perfectie!
dupa care nu mai tin minte nimic din motivul unui sunet de telefon al unui prieten care m-a trezit.
Cam ce ar putea insemna acest vis?

Răspuns Câştigător
| OnaOnna a răspuns:

Presupun ca acel inel reprezenta moartea sufletului tau, iar personajul ''negativ'' care a luat inelul poate fi Dmnezeu care impiedica moartea sa te iabatting eyelashes

9 răspunsuri:
| ĄĿiŒ a răspuns:

Incearca dictionarul de vise. Totusi poate fi si un simplu vis fara legatura cu realitatea;) http://www.visele.ro/

| Petunia001 a răspuns:

Te-ai uitat la un film asemanator de curand si ti-a ramas in minte. Visele sunt doar imaginatia ta, desii se mai spune ca visele sunt amintiri pe care le-am trait intr-o viata anterioara.
Dupa superstitii, asta ar putea inseamna moartea unui prieten apropiat, sau doar a unei cunostinte in care esti si tu implicata.
Totusi, mai bine nu te m-ai uitat la filme de groaza seara chiar daca e palpitant. :*

| Bella99 explică (pentru Petunia001):

Chiar nu am privit filme de groaza in ultimul timp asa ca nu are de unde)

| Bella99 explică (pentru OnaOnna):

OnaOnna)) Poate fi foarte posibil...caci acel personaj "negativ" era negru tot si foarte pternic..mult mai puternic decit moartea...iar dupa ce moartea a inteles ca inelul nu e la mine au disparut ambele)

| OnaOnna a răspuns (pentru Bella99):

batting eyelashes asa m-am gandit si eu, caci doar Dumnezeu este mai puternic decat moartea

| OnaOnna a răspuns (pentru Bella99):

Mersi pentru fundita :*batting eyelashes

| Radu_Florin_1998 a răspuns:

Stai linistit frate! Io am visat ca duceam doar intro mana cusciugu unui copil mic.(Cred ca al verisorului meu ) Si mergeam aninte si dupa aia am lasat sicriul jos si ai spuneam mamei mele Mai ia-l si tu.
Cred ca ar trbeui sa te mai rogi si tu seara! laughing

| Petunia001 a răspuns (pentru Bella99):

Atunci, a fost doar imaginatia ta. :*

| lonelyy7 a răspuns:

Moartea era sotul si personaju negativ era amantu