Nu trebuie să fii un xerox şi să repeţi alte replici doar ca să fii "la modă". Îţi garantez că ai fii mai apreciată dacă te'ai comporta normal.
Baftă!
Nu am auzit asa ceva.Eu nu vorbesc cum e la moda, eu vorbesc dupa stilul meu de-a vorbii -> original.
Uite cateva : Tu nu vezi ca habar n-ai ce se intampla cu tine, sau Du-te si culcate!
Reek are dreptate esti penibil/a.ce *** de intrebare e asta? auzi lume cuvinte la moda
Vorbeste normal... Daca vrei sa pari mai amuzant/a sa stii ca vine totul de la sine Be you.
Inventeaza-ti propriul stil.
Decat sa copiezi ce exista de ani de zile cuvintele de genu: maxim, esti belea sau sa incepi sa te dai in spectacol nu rezolvi nimic, sunt vorbe expirate
Mai bine citeste niste carti si asa o sa iti dezvolti modul de a gandi.
Cel mai corect ar fi... sa te comporti normal. oricum multi sunt ca tine si chestia cu cuvintele la moda e cam de prost gust parerea mea. oricum incearca sa fii tu si prin asata vei deveni original nu e nevoie sa copiezi. bafta
Stiu eu: beton b-), cool b-), tare b-), frate b-), sa vorbesti mai fain b-), sa te dai mare b-), sa fi smecher(a) b-).Cam atat
Poate sa te stranga de mana si sa-ti spuna :'orice ar fi, ramanem impreuna' .
eusebiu27 întreabă: