anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunăă. Cum să-mi fac prieteni noi?
Adică eu am doar o prietenă foarte bunî şi colegele de clasă, atât. Mă simt uneori în plus sad.
Fundăăă.

Răspuns Câştigător
| dellu a răspuns:

Depinde cât de sociabilă poți fi. Se poate să îți vină ușor să interacționezi cu lume necunoscută, de exemplu să te bagi în seamă cu indivizi din autobuz, sau persoane care așteaptă în stație. Dacă nu îți place ideea de a interacționa cu necunoscuți, tot ce poți să faci este să cunoști prieteni de-ai prietenilor. Este o chestie foarte drăguță, pentru că ajungi să cunoști multă lume și îți vine mai ușor să îți dai seama cu cine ai o compatibilitate de prietenie mai crescută. Ieși în oraș în grupuri mai mari, fă conversație cu persoanele noi la masă, și dacă îți transmit un vibe pozitiv, spune-le că-ți place compania lor și propune-le, într-un mod nu foarte disperat să vă mai vedeți. „Ești de treabă, îmi place de tine! Trebuie neapărat să mai ieșim în formația asta." Și cam așa cunoști oameni. Fă cunoștiință cu persoanele care interacționează cu prietenii tăi dar ție îți sunt străine. Înainte de-a îți face cât mai mulți prieteni, important este să cunoști cât mai multă lume. Sper că am înțelegi ce încerc să spun.

3 răspunsuri:
| Deyutza_Deea_1994 a răspuns:

Salut, si eu am fost in aceeasi situatie ca si tine, nu prea stiu daca te ajuta dar o sa iti spun ce am facut eu.
Eram in clasa a cincea (anul trecut)si nu stiam cum sa imi fac prieteni noi. Vedeam fetele (prietenele si colegele din clasele mai mici) cum se jucau si povesteau, iar eu eram in plus.Dar m-am ridicat si am plecat in clasa, acolo am vazut niste colege din satul vecin pe care nu le cunosteam.M-am dus la ele, m-am prezentat, s-au prezentat si ele si le-am propus sa mergem la plimbare, ele au acceptat si incepamd sa ne cunoastem am ramas prietene.

| Kriss96 a răspuns:

Poate esti genul care nu prea vorbeste? Ca sa te imprietenesti trebuie sa vorbesti cu oamenii, sa vezi ce aveti in comun, pe cine urati, de cine va place etc. Asa se leaga prietenii. Oamenii isi cauta prieteni compatibili cu ei. Prietenele actuale nu au la randul lor prietene? In general prietenii cei mai apropiati si mai usor de "cucerit" sunt colegii de clasa. Pentru ca stai mereu cu ei. Si e absurd sa te duci in parc sa intrebi oamenii daca vor sa-ti fie prieteni. De asta zici ca ai doar o prietena foarte buna si colegele de clasa. Ca sa-ti faci si alti prieteni trebuie sa iesi cu colegele tale si ele vor aduce alti prieteni. Asa te imprietenesti si cu altii. Prin intermediul prietenelor pe care le ai deja.

| Ella00x a răspuns (pentru Kriss96):

Mulţumesc :3