Poti incerca sa faci curat la vecini, sa-i ajuti la cumparaturi pe acestia, sa le plimbi cateii de companie, sa stai cu un copil cand ies undeva in oras sau lucreaza pana seara tarziu.
La multi ani! ...Am si eu aceeasi problema, dar una dintre cele mai bune prietene a promis ca ma ajuta sa gasesc o cale si mi-a propus sa merg cu ea si mama ei cate odata la servici si primesc o parte din bani, dar pe langa asta as vrea sa mai fac si alt ceva deci nu te superi daca iau si eu o parte din raspunsurile tale
Multi inainte Katy :*si Buna fetelor! Daca doriti va pot ajuta. Dati add la ladys. business. ( nu este vorba de videochat, nu trebuie sa faceti munca de teren, program flexibil! Puteti castiga de la 50 de lei in sus o data la doua saptamani, daca sunteti harnice! O seara placuta!
Bună seara.
În acest caz vă putem fi de folos! Suntem o companie în plină dezvoltare ce caută să formeze tineri precum dvs și să îi ajute să gasesca un job pentru vîrsta lor. Accesați acest link http://ladys-business.blogspot.gr/ și veți vedea despre ce este vorba. Pentru detalii add la ym: ladys. business
Numai bine și așteptăm răspunsul dvs:)!
Cu respect, LadyB:*