O multitudine de sentimente ma cuprinde...In primul rand imi aminteste de prietenul meu.De ochii lui albastri, de dragoste ce ne-o purtam, inimile noastre batand in acelasi timp.Ma duce cu gandul la libertate, la traire. Imi aminteste de copilarie
La prospeţime, mă binedispune aerul de dimineaţă. Dacă o zi începe aşa cu siguranţă va fi una bună! Baftă!
Simt o bucurie vazand cat de frumoasa, minunata este viata si natura si ce armonie este in ea si ma gandesc la VIATA
Primul lucru care imi vine in gand e faptul ca am uitat ceva. Ce, cum si unde imi amintesc in timp ce meditez in pat
Ca dupa cate rele a facut intreaga omenire si Dumnezeu a lasat acest cer albastru peste noi trebuie sa fim mai rabdatori, iubitori si iertatori unii cu altii...
Ca va fi o zi foarte frumoasa, inca o zi alaturi de prieteni si familie, cele mai importante persoane din viata mea.Ma ia dintr-odata acel sentiment de "fericire", si incep sa zambesc.
Ca o sa fie o zii plina de spurprize dezamagiri ganduri secrete amuzament si nu cele din urma foarte multa joaca prin parkuri
Imi readuce ca incepe o noua zi departe de Romania si nu situ...ma bucura acest lucru.Ma duce si cu gandul la natura si incep sa imi fac programul pe acea zi. E ceva care imi place foarte mult.
Iar intra caldura in casa! Glumeam
Pai nu am cum sa vad soarele dimineata pentru ca este pe partea cealalta a blocului
Primu lucru e tigarea si pe urma cafeaua dupa ce am lucrurile astea doua pe urma nu ma mai inteeseaza nimic si daca nu adie vantu si e un piuc de racoare dimineata ca azi sau ieri ma mai gandesc la un pescuit pe delta dunarii.
EstiFericitaSauTrista întreabă:
Octavian94 întreabă:
Marcelino întreabă:
Cruciuliță întreabă: