| vandrushko a întrebat:

Cand vine apocalipsa? http://frectii.com/apocalipsa-in-imagini

15 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Vai, dar voi sunteti dependenti de acest subiect tainic? Daca mai vad o astfel de intrebare o sa devin coleric, nu ma provoca!winking

| darrio2007 a răspuns:

Intreab-o pe Carmen Hara. Ea vad ca stie cand va fi cutremur in Romania. Poate stie si asta.

| AndutzaAndu a răspuns:

Om trăi şi-om vedea când va veni Apocalipsawinking. Până atunci, peace!

| adi4ever a răspuns:

La ora 00:74

| DeeDee28 a răspuns:

Nimeni nu stie si nu poate prezice acest lucru...si imaginile nu sunt reale deoarece nimeni nu stie cum va fi atunci

| Bybybya a răspuns:

Am auzit ca apocalipsa va veni peste 350 d ani sau cam asa ceva pentru soarele incepe s se apropie d noi!

| VoiceWithin a răspuns:

Se spune ca ar fi in 2012 dar... asa au spus si cu 2002 ca va veni laughing sa speram ca nu! sa ne traim viata

| browneyes99 a răspuns:

Eu ama auzit ca vine pe 22.04. 2011 o sa fie un cutremur mare la 4 dimineata.si cutremurul nu se simte in ardeal si la munte decat prin oltenia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne iarta-ma dar imaginile astea sunt dintr-un film cu apocalipsa si sfarsitul lumii pe care l-am vazut si eu in italia. In fine, nu asta conteaza ci ca imaginile sunt facute pe pcwinking. happy Sau pe machete mici. ). Nu mai retin cum se numea filmul dar l-am vazut happy Asa ca dorm ilinistit/a ca numai Dumenezeu stie cand va venihee hee... IN NICIUN CAZ OAMENII!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar nu pot sa iti raspund la intrebarea astawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apocalipsa e aproape dar putem sa ne fermi de ea. Prin protejarea Planetei. Pur si simplu Dumnezeu nu mai poate sa vada cum distrugem Pamantul asa ca se lipseste de oameni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai... teriatiosad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai vine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai Dumnezeu stie da eu sper sa nu vina si ar trebui sa-ti fie frica de ea! Mie unul mie teama!

| .... a răspuns:

La cat de rai suntem. e pe aproapesad

Întrebări similare