Cea mai mare... inca nu stiu, pentru ca eu am trecut prin multe dezamagiri, cele mai multe din cauza "prietenilor". Dar asa mi-am dat seama ca in ziua de azi greu iti gasesti prieteni adevarati. Oricine cum te lasi putin cum iti pune o piedica sa cazi. A ta care a fost?
Cand am vazut ca nimeni nu are raspunsuri la problemele existentiale, nici chiar eu. Si mi-am zis: m-am nascut fara sa stiu nimic si voi muri in nestiinta!
Cand am vazut omenirea din ziua actuala cat de perversa si rea e. Oricum putin imi pasa de dusmani dar stiind ca nu pot avea o relatie stabila pentru a evita inselaciunea (multe inseala) doare si ma multumesc cu singuratatea.
Cea mai mare... inca nu stiu, pentru ca eu am trecut prin multe dezamagiri, cele mai multe din cauza "prietenilor". Dar asa mi - am dat seama ca in ziua de azi greu iti gasesti prieteni adevarati. Oricine cum te lasi putin cum iti pune o piedica sa cazi. A ta care a fost?
Dupa o relatie de 3 ani prietena mi-a spus ca ar fi cazu sa ne despartim.Nu ma asteptam la asa ceva a fost o lovitura.Asta este ce-a mai mare dezamagire a mea.
"Toti" cei din viata mea ma trateaza de parca nici nu as exista, dar cand au nevoie de mine imediat stiu sa dea semne de viata si toate cele...
A mea? Pai cand mi-am dat seama ca de fapt nu am nici un prieten ...toti asteapta sa te tradeze si sa iti faca rau.Nu pot avea increde in nimeni.
Arrrinaaaaaaa întreabă: