| BananaSuparata a întrebat:

Care a fost ce-a mai mare dezamagire din viata voastra?

Răspuns Câştigător
| yloveyou1 a răspuns:

Cea mai mare... inca nu stiu, pentru ca eu am trecut prin multe dezamagiri, cele mai multe din cauza "prietenilor". Dar asa mi-am dat seama ca in ziua de azi greu iti gasesti prieteni adevarati. Oricine cum te lasi putin cum iti pune o piedica sa cazi. A ta care a fost?

8 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Cand am vazut ca nimeni nu are raspunsuri la problemele existentiale, nici chiar eu. Si mi-am zis: m-am nascut fara sa stiu nimic si voi muri in nestiinta!

| mgtow a răspuns:

Cand am vazut omenirea din ziua actuala cat de perversa si rea e. Oricum putin imi pasa de dusmani dar stiind ca nu pot avea o relatie stabila pentru a evita inselaciunea (multe inseala) doare si ma multumesc cu singuratatea.

| yloveyou1 a răspuns:

Cea mai mare... inca nu stiu, pentru ca eu am trecut prin multe dezamagiri, cele mai multe din cauza "prietenilor". Dar asa mi - am dat seama ca in ziua de azi greu iti gasesti prieteni adevarati. Oricine cum te lasi putin cum iti pune o piedica sa cazi. A ta care a fost?

| Georgyyyyyyy a răspuns:

Dezamagirea unui prieten

| edy132 a răspuns:

Viata.

| florinbr a răspuns:

Dupa o relatie de 3 ani prietena mi-a spus ca ar fi cazu sa ne despartim.Nu ma asteptam la asa ceva a fost o lovitura.Asta este ce-a mai mare dezamagire a mea.

| epiktor a răspuns:

"Toti" cei din viata mea ma trateaza de parca nici nu as exista, dar cand au nevoie de mine imediat stiu sa dea semne de viata si toate cele...

| BananaSuparata explică (pentru yloveyou1):

A mea? Pai cand mi-am dat seama ca de fapt nu am nici un prieten ...toti asteapta sa te tradeze si sa iti faca rau.Nu pot avea increde in nimeni.