| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai amuzantă întâmplare pe care ai trăit-o în ultimul an?

784 răspunsuri:
| cosmin2221 a răspuns:

Am fost la tara la bunica si am fost cu niste prieteni de acolo pe un camp iar o doamna a lasat cainii pe acolo eu ma gandeam:sa mergem prin lac? Un prieten a inceput sa planga iar altul zicea Cosmine gandeste-te ma mai repede ca nu mai scapam de aici laughing

| Laurishkutza a răspuns:

Cel mai amuzant moment din 2010 a fost cand un coleg de-al meu, Adi, a luat de la cel mai nasol baiat din clasa un sendvis si cand s-a uitat la mainile lui pline de cerneala, praf si altele mult mai scarboase a inceput sa zica,, Ma gandesc intr-una la mainile lui Petrut. I-a sa-l desfac. Are sunca si unt. L-o fi facut el sau mama lui? '' Si incepe sa manance in scarba si eu eram langa el si incep sa rad cu lacrimi si dau peste calimara colegului lui de banca (da, la clasa a VII a mai au calimara) si m-am murdarit si pe uniforma, si pe fata, si pe par peste tot! Atunci am inceput sa rad si mai tare si zice colegul lui de banca,, Da-o in colo de calmara, tu n-o auzi cum rade, sa-mi bag picioarele!'' Eu de obicei nu rad asa cu forta dar de data asta chiar am patit-o rau. Si ca sa pun capac mi-am luat sticla cu apa si cand sa beau Adi scuipa tot ce imbucase si eu scuio toata apa pe colegul meu de banca, celalalt, cu care stau de fapt in banca. Si Adi, ca sa sfarseasca ziua cum se cuvine, scoate cutia cu lapte,,, isi baga picioarele'', o azvarle si o sparge pe mine si pe colegul meu. Precizez ca era! aprilie si totul e adevarat. A crezut mama ca m-a calcat masina cand am ajuns acasa...

| Balonash_6308 a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare este cea in care o prietena de'a mea (mai grasutalaughing a ridicat piciorul cat mai sus si a cauzt pe spate (eram in scara) si s-a auzit BUFFFFF laughing

Sau alta intamplare ar fi cand un baiat se grabea sa ajunga la scara si dintr-o data nu l'am mai vazut. L'am strigat iar el de undeva de dupa o masina a strigat: SUNT AICI! SUNT BN! laughing

A fost frumi! :X

HAPPY B-DAY TPU love struck!

| KisaTheCute a răspuns:

Eram în ora de fizică şi, dădeam test. Profa se dusese până la baie să se spele pe mâini şi eu, ca nebuna, nu am observat când a intrat şi am strigat ca o nebună : " Hey, daţi-mi şi mie careva problema 2 nu fiţi sugaci rolling on the floor, că vine Pufulete şi nu mai apuc să o copiez! ". Când ridic privirea, nimeni alta decât profa. Pe ea o cheama ZETE da` noi îi zicem PUFULETE. Vă daţi seama că am stat 1 oră în birou` la directoare, WTF! laughing.

| Yumitsu a răspuns:

Atunci cand colegii mei au facut o gaura in tavanul clasei de biologie, cel mai important e ca profesoara nu era atunci la ore, iar noi ne-am facut ca nu stim nimicrolling on the floor Au fost o multime de momente vesele pe care le-am petrecut cu clasa mea de care sunt atasata foarte mult

| Andra_3307 a răspuns:

Pai, de aceea sunt prietenii sa te faca sa razi si a iti fie alaturi nu?happy. Pai. cele mai amuzante momente sau petrecut aproape de cea mai bun prietena a mea:p.si sunt muuultelaughingoricum LA MULTI ANIhee hee

| RoxAnana a răspuns:

Balul bobocilor unde cateva s-au impiedicat ca nu stiau sa mearga pe tocuri si a fost funnylaughing

| Th3eo a răspuns:

Intr-o dimineata m-am trezit prea tarziu si trebuia sa plec la scoala. Am luat repede ceva pe mine, mi-am luat cartile si am plecat. Cand am ajuns la scoala si mi-am dat geaca jos am vazut ca am bluza de pijama pe mine. Am incercat sa imi iau repede geaca pe mine dar toata clasa deja vazuse "minunata" mea bluza de pijama. Si acum rad cand imi amintesc laughing

| AndutzaAndu a răspuns:

Păi...singura întâmplare amuzantă pe care mi-o amintesc acum e următoarea: Eram la ora de engleză opţională şi trebuia să facem salată de fructe (love struck), eram toţi grupaţi în câte 4, 5 copii. Şi no, ne-a zis profa să ne aducem lingură, cuţit şi aşa mai departe. Şi în timp ce o colegă tăia nu ştiu ce fruct, o portocală parcă îl întreba pe un coleg care făcea parte din grupu' nostru dacă s-o taie şi pe aia în bucăţele şi face el "las-o tu p... ă aşa cum îi că-i bine" laughing "aşa mai vorbim noi tongue) şi înainte de asta profa ne-a zis "English!" (adică să vorbim pe engleză că noi între noi pe româneşte vorbim laughing) şi face acelaşi coleg după faza cu portocala că ar fi fază să treacă pe acolo profa şi să zică "English!" laughingrolling on the floor după ce ne-ar fi auzit pe noi vorbind aşa.
Sau mai era încă o dată mai recent când am avut un proiect la engleză (tot opţională) pentru salvarea mediului, noi eram împărţiţi tot aşa în grupe, dar de maxim câte 3 şi trebuia fiecare grupă să scrie câte o promisiune de exemplu să arunc gunoiulla coşul de gunoi şi nu pe jos. Şi trebuia în 2 ore să mergem în centrul oraşului şi să îi întrebăm pe oameni dacă vor să ne respecte promisiunea grupului nostru (a, şi aveam o foaie pe care scriam dacă era de acord un om să-şă scrie numele, câţi ani are şi o semnătură) şi am mers la o bătrână, a fost de acord şi după a zis ea : "Da' să nu mă văd la televizor! waiting " laughing
Şi când aveam următoarea oră doamna profesoară ne-a întrebat dacă ne-o plăcut şi aşa mai departe şi era un grup dintr+o fată şi un băiat şi zice ea de o întâmplare de-a lor că ea întreba pe nişte oameni de la ţară "aveţi un minut?" şi zic ei "nu, nu, nu avem minute " laughing
Scuzeeee pentru roman blushing.

| PhotoIsMyLife a răspuns:

TPU este cel mai amuzant site.Sunt mulți utilizatori foarte amuzanți.
A fost o întrebare mai demult, am râs atât de mult încât mi-au dat lacrimile.

| kappa a răspuns:

Ni s-a schimbat profesoara de istorierolling on the floor...restu vine de la sinerolling on the floor

| ALice_4674 a răspuns:

Pai era iarna si nu aveam buzunare la haina si nici la blugi asa ca la cat de "geniala "sunt eu mi-am bagat telefonul in cizme.cand m-am intalnit cu un baiat pe care il placeam, am mers prin parc si ne-am asezat pe o banca.am inceput sa ne sarutam, insa dintr-o data incepe telefonul meu sa sune.DE unde? Din cizmalaughing A fost tare penibil

| PhotoIsMyLife a răspuns:

Mi-am amintit o întâmplare foarte tare.Acum câteva săptămâni, în clasă, colegii au auds cornul și laptele.Eu eram prim spatele clasei, și cineva a dat cu cornul în mine, m-am dus repede să iau și eu, dar am nimerit pe altcineva, colegul s-a supărat și a luat și el corn, după toată clasa a început bătaia cu cornuri.Toată lumea râdea, arunca corn, cădeau.Nu m-am putut opri din râs. Și după intră diriga în clasă, și cineva o nimerește *head shot*. După diriga a văzut că ne distram, a început și ea să se joace cu noi.
Ce se întâmpla dacă venea merele în ziua aceea? rolling on the floor

| EuSiCuMine a răspuns:

Am fost la Mare vara asta. Si stateam in apa si ma uitam la un baiat care statea cam la vreo 10 m de mine. Eu cascam gura dupa el blushing si nu am vazut ca veneau valurile xD. Apoi am alunecat pe o scoica si un val m-a dus pana la baiatu ala, unde eu cu pikiorul (din gresealablushing) l-am impins si a picat in apa. Cand a iesit din apa m-a intrebat : Daca vrei sa agati un baiat, data viitoare trage`l de picior pe sub apa nu il impinge.
Iar eu m-am inrosit toata si vara mea sa pisat in Mare de ras (pe bune, nesimtita nu-i asa?laughing )

Si inca una de ziua mea. Mi-am facut ziua la un restaurant si dupa m-am dus pana la baie.(tortu era adus deja)
Cand m-am intors am vrut sa mananc tort, si ghiciti ce?!
Baieti mi-au pus otet in tort
Apoi am vrut sa beau, si am descoperit ca au pus si sare in suc.

M-am dus la baie si am dat afara tot ce mancasem
Si toataaa lumea radea de se pisau pe ei laughing

| TheLadyWasTaken a răspuns:

Pai intr-o zi am fost la carrefour si am luat mai multe produse printre care si niste oua.Cand le-am lut din masina m-am impiedicat de o piatra si m-am ales cu o cazatura si cu ouale in cap!rolling on the floor

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să-mi ciordească colegii cheia de la mașină și să o mute în altă parcare. Inițial am crezut că nu am parcat acolo și apoi am crezut că este glumă dar colegii au luat-o în dramatism și le-am spus că am asigurare Casco pentru furt. S-au păcălit chiar ei că nu cunoșteau acest aspect.
Se mai întâmplă.
Pa, pa.

| Simyx a răspuns:

In tot acest an intamplarile au fost foarte amuzante, mai ales cu dragii mei colegi:X, si cu toti prietenii buni dar si "nebuni".
Ne-am distrat in timpul orelor, am ras, ne-am jucat. a fost un an bun.
Cel mai mult mi-a placut cand am fost acasa la un coleg de al meu: Dany il cheama, cu inca 3 colegi: Zenida, Adita si Sebi.
Dany sta la un castel(o cladire foarte mare care de cativa ani este privata). Ca sa intram la el in casa a trebuit sa sarim un geam si sa mergem foarte lent m pentru a nu suna alarma. Castelul avand foarte multe camere cateva erau foarte intunecate, nu vedeai pe unde mergi si aveau fiecare cate 2 usi. Zenida, colega mea mai fricoasa din fire a ramas la usa camerei, eu m-am cam pierdut de ceilalti 3 si am ramas in spate, cand.am auzit un tipat era colega mea Adita care fusese inchisa cu Dany, de colegul meu Sebi intr-o camera intuecata, eu am incercat sa fug insa am dat cu capul de un zid, si m-a strigat colega mea Zenida si m-am ghidat dupa auz. L-am gasit pe Sebi trantit jos de colega mea Zenida ce ii pusese piedica pentru. a nu ma inchide si pe mine.

Sunt mult mai multe amintiri dar deja am enumerat una si buna. Acum va las si va urez ca anul 2011 sa fie a fel de amuzant ca acestawinking

| AlexutzaDulcika a răspuns:

Am 3 intamplari :

1.La ora de istorie am dat un test si profa ne-a zis sa ii spunem notele ca sa le treaca in catalog iar prietena mea spune ''Am luat 9 dar puteti sa imi puneti 10 ca sunt doar greseli de gramatica"

2.Verisoara mea in Spania avea cartea la camera care nu functiona "Excuse me but my credit card do not funcionasion''

3.la ora de religie imi suna telefonul iar profa ''mai trebuia sa lasi sa sune ca imi placea melodia"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intamplari amuzante. Cate nu traim? De cate nu ne bucuram si radem?

In ultimul an multe s-au intamplat. Bune si rele. Dar sa va povestesc o intamplare care mi s-a intiparit in paginile amintirilor mele.
Era vara. Soare, caldura, rasete. Intr-un cuvant, distractie. Era vacanta perfecta. Prieteni si o saptamana intreaga de libertate, bucurandu-ne de malul marii. Coincidenta a fost ca, plecarea la mare a fost cu ocazia zilei mele de nastere. Cand am ajuns in statiune, totul era perfect. Pasarelele cantau armonios, ne inviorau si deasemnea soarele era foarte generos cu noi. Primele trei zile le-am trait la maxim alaturi de prietenii mei. Sase oameni, sase suflete. A patra zi era ziua mea. In acea zi, m-am simtit mai bine ca niciodata. Ziua se desfasura normal, si dupa amiaza, Roxana(cea mai buna prietena a mea) mi-a zis ca se tine un concert, de la ora 19, aproape de plaja. Eram cu totii entuziasmati, eu nebanuind ca prietenii mei puneau ceva la cale.
Eram constienta ca era ziua mea. Dar credeam ca au uitat complet. Cand am ajuns la concert, era totul minunat, au inceput sa cante si totul era o nebunie. Fredonam alaturi de ei cantecele, daca pot sa le zic, celebre. La sfarsit, a venit surpriza. Solistul a anuntat ca vor cu totii sa o aplaude, pe.pe mine. cand mi-am auzit numele strigat la microfon nu-mi venea sa cred, eram fericita si in acelasi timp uimita. M-au ajutat sa ma urc pe scena am cantat acompaniata de trupa, piesa mea preferata.( noroc cu prietenii mei care stiau ca am luat lectii de canto si stiam cat de cat sa cant). Multimea era in verva, foarte entuziasmata, dar bucuria pe care o aveam atunci, era de nedescris. Cand s-a terminat concertul, toata lumea a aplaudat. Imediat am sarit de pe scena direct la prietenii mei. Ramasesem fara cuvinte. A fost cea mai frumoasa si amuzanta surpriza din viata mea. Mai ales momentul cand am inceput sa cant a fost cel mai emotionant.
Apoi, alaturi de Roxana, Maria, Andrei si Matei, ne-am bucurat de negura serii, pe malul marii, chicotind si alergand pe malul marii inspumate.

Aceasta amintire va trai vesnic in inima mea.

| UNfriendLY a răspuns:

Am luat bacu` laughing

| MoNy_5223 a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare a fost cea pe care am facut-o eu impreuna cu colegii mei si cu cel mai bun prieten au inceput sa rada toti profesorii din scoalalaughing

| Bianka a răspuns:

Probabil cea mai amuzanta intamplare a fost la bunicilaughing
Am fost cu verisoara mea in clubul ei secretlaughing Clubul acela era de fapt o ametita de creanga pe care era atarnat un clopotellaughing Am zis ca pic de ras cand am vazut ca o scuturat verisoara mea creanga ca sa sune sonerie, si creanga cum era subtirica s-a ruptlaughing Creanga e cu siguranta doar o parte din ce am vazut in ziua aceealaughing

| DizzYuzzY a răspuns:

Intamplare... Pai cea mai amuzanta a fost cand am ramas cu masina blocat intr-o padurelaughing. Eram vreo 4 baieti si 2 fete. Vai vai ce misto a fostlaughing am ramas peste noapte acolo cu fetele si baietii. Cand se auzea ceva pe afara toti se ridicau."bai oare e un urs?" eu: " dormiti baii la loc"laughing)). Cat am mai putut rade dupa ce am ajuns acasalaughing. cred ca asta e cea mai tare intamplare!

| Cristi_6252 a răspuns:

O faza foarte tare.Eram la scoala si faceam parodii cu un coleg. Dupa ce am terminat, am citit-o si am ras de nu mai puteam.Si mai sunt o multime de momente. Dar daca le incep nu le mai termin!

| Andra2503 a răspuns:

Sunt mai multe amuzante laughing
1.eram pe deal cu colegii doar cu 2 baieti B si M. M e glumetul clasei laughing [ nu cont acum] si jucam ruiby cu E, C B si M [ nu dau nume big grin ] si strigam disperata catre E sa-mi dea mingea ca eram libera si in fata mea era un damb, m-am impiedicat de el si am cazut la pamant, a fost penibil am stat putin acolo sa realizez c se intamplase si nu ma mai puteam opri din ras rolling on the floor daca m-ai fi vazut
2. Ieri la scoala : am avut 6 ore : prima ora Franceza, a2a Romana, iar intre pauza dintre Rom. si Mate [noi aveam o masuta pe care era o vaza cu flori iar apa era de la inceputul scolii iti dai seama cum mirosea (ingrozitor) si a impins-o un coleg si a cazut toata apa din ea si am stat 2 ore afara :X ceea c ma mira straight face dar nu prea e amuzanta e mai mult o zi fericita :X si cam atat te pup

| MalinaH a răspuns:

M-am ratacit intr-un magain de bijuterii. laughing Vai ce m-am mai panicat atunci.
Cand vin de la scoala vin cu o duba pe care sunt numai colegii dilii.Tot timpul radem. happy

| cornculapte a răspuns:

Nu stiu daca e cea mai amuzanta, dar e prima care mi-a venit acum in minte. Cu exact 2 saptamani inainte sa vin la Cluj la facultate, ma plimbam seara cu o prietena si ii spuneam sa vina la Cluj ca o sa fie Ursus Beer Fest si vor veni o groaza de trupe si o sa fie super misto, o sa ne strangem toti acolo si o sa vina si Radu de la Ploiesti... moment in care ea se opreste, se uita nedumerita la mine si ma intreaba "Radu de la Ploiesti? Cine-i ala?". In seara aia am ras pana n-am mai putut cand saracul Radu a fost confundat cu... un manelist.

| marrr a răspuns:

Nu pot spune ca au fost intamplari de care sa-mi amintesc amanuntit, ba chiar nu-mi vine-n minte niciuna, dar stiu ca in 2010, desi am avut si succese, si esecuri, am continuat in a-mi trai viata tot mai intens. Ma bucur ca sunt sanatoasa, ca am familia alaturi si mi-as dori sa fim mai uniti, pentru ca timpul trece si constat asta, desi am 13 ani.
Imi dau seama ca nu pot sa aduc momentele bune inapoi, dar mi le pot aminti pentru a-mi lumina calea in viitor. Imi amintesc cum lucram impreuna cu colegii mei la diferite scenete pentru scoala, cat ne-am batut capul si ne amuzam in cabinetul de romana prin ore, cand ne punea diriginta sa lucram la sceneta. Chiar joi am avut o sceneta despre halloween, la care ne-am descurcat excelent. Emotiile nu dispar, dar sunt constructive. Jucand roluri de pitipoanca, vrajitoare, papusa, am constatat ca putem fi uniti, desi nu ne prea inghitim pe la spate. Ca suntem si duplicitari, dar avem si partile noastre bune pe care ni le apreciaza oamenii care ne simt.
Nu neaparat amuzant, dar indeajuns incat sa-mi descreteasca fruntea a fost faptul ca am luat note mari in teze, mai ales la romana. Pentru ca sunt la scoala, majoritatea intamplarilor mele au loc acolo, cu acei EI. Colegii mei pe care ba ii iubesc, ba imi e dor de ei, ba nu-i mai suport-dar pe moment. Cu toate fitele facute cand vine vorba de haine, cu pretentiile la orele de mate la care nu stiu nimic la tabla si ma pun pe plans, cu fuga la baie in timpul orelor, cu barfele pe care le gasesc la fiecare colt al scolii, cu toate astea realizez ca am crescut si sunt, totusi, niste amintiri pe care le voi povesti cu ochii inlacrimati si alte dati. Cu tot pesimismul meu, am invatat ca trebuie sa apreciez orice lucru marunt care ma face fericita. Si asa am facut dintr-o balta o oglinda, asa am facut dintr-o lacrima un zambet, asa am facut din timp viata.
Mergand prin viscol cu un baiat de mana, iarna, cu extremitatile inghetate, nu este tocmai placut pe moment, dar cand ma gandesc cat de norocoasa eram in acele clipe, chiar imi dau lacrimile. Si inca sunt mica. Si inca am un viitor, parinti si copii de ingrijit, o scoala de terminat, visuri de implinit.
Am amanuntit aceste lucruri ca sa-si dea si altii seama ca viata nu e incolora din cauza unui baiat, ca nu e capat de lume daca "x" se imbraca mult mai frumos decat tine si ca nu esti nici primul, nici ultimul care ia un 7 la mate. Desi nu-mi mai iese mediahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare pe care am trait-o, in ultimul an, cand am fost la o inmormantare, iar verisorii mei se chinuiau sa scoata mortul din casa. Popa si toti cei care erau veniti, se uitau uimiti la ceea ce se ivise. Eee, de aici ni s/a rupt firul la toti, si dai pe ras, in loc pe boceala, cum ar fi trebuit. A fost incredibil, dar adevarat!

| ...:::are a princess in a big world:::... a răspuns:

Pai am avut foarte multe intamplari amuzante laughing)

Întrebări similare