Pai de unde sa incep.Tot anul sau intamplat numai lucruri amuzante mai ales cu colegii de clasa.
Astazi, la ora de franceza, doamna s-a trezit cu un scuipat pe catreda )))))))))
la chemat si pe director, si pe diriginte, si pe doamna invatatoare...ne-au certat si sa-u suparat foarte tare... dar noi tot ne-am amuzat de acea flegma pe catredra
Sunt foarte multe intamplari amuzante! Sincera sa fiu stiu ca a fost o intamplare foarte amuzanta, dar din pacate am uitat-o si sincera sa fiu chiar nu as putea sa le spun pe toate! Sunt foarte multe asa ca va spun cateva.
Eram la scoala. O prietena alerga un baiat sa il omoare.Am oprit-o putin pe prietena si am intrebat-o de ce il alearga. Ea imi spune disperata ca ea trecea pe langa banca pe la el si i-a pus mana acolo.Il intreb eu pe el de ce (mai degraba faceam misto de el ). El mi-a spus ca a crezut ca e un baiat.Doamne de n-am ras!
Alta intamplare:
Sunt la scoala in orchestra scolii (chitara). Baiatul de care imi place e si el in orchestra scolii.Nu venise.Ma uitam fericita prin caiet sa caut notele unui cantec.Eram sigura ca nu se poate intampla nimic.DEODATA se deschite usa larg!"SARU' MANA DOMN PROFESOR! CE MAI FACETI?!"striga baiatul de care imi place.Noroc ca aveam chitara pe masa ca am picat pe podea cu tot cu scaun . Voi radeti cred, dar eu eram sa intru in pamant de rusine !
Alta intamplare:
Era pastele.Trebuia sa vina "iepurasul" sa ii aduca cadouri fratelui meu in varsta de 7 ani. M-am gandit sa ii pun eu cadourile.Gasesc un biletel in care scria:"Draga Iepurasule, Te astept cu drag! Nu m-am culcat! Sunt sub masa!"Ce m-am speriat! Am aruncat cadourile pe podea si am fugit! M-am urcat in pat si m-am prefacut ca dorm.Vine fratele meu si spune "Dormi?". Eu nu i-am raspuns. M-a mai intrebat de cateva ori, apoi BUUUFFF! un pumn in fata. "Acum mai dormi?" ma intreaba el. L-am alergat prin toata casa.
Inca una:
Eram la scoala.Era ora de istorie parca.Ne-a pus sa ne mutam cu bancile mai in fata.Ma mut eu... BUUFFF! Ooopss... Uitasem sa mai iau si scaunul cu mine
Ultima:
Eram la scoala. Dansam eu cu fetele prin clasa.Am facut si spagatul.Vine un baiat si incearca si el.TROSC! Pantalonasi rupti.Doamne ce am mai ras a stat toate orele si pauzele numai pe scaun.Cand s-a dus acasa si-a acoperit ruptura cu o foaie de hartie
Hai, ca ma apuc sa va citesc intamplarile. Vreau sa rad
Cam atat imi amintesc.
O zi buna tuturor! Va pup pe toti si sper sa primiti fundita!
Eram pe o strada prin cartier pe la ora 11 cu toti prietenii... si doi dintre ei au inceput sa se certe. Pana in momentul in care unu spune "Ai grija! Eu m-am mai batut! Nu am stat numai la calculator!". Incultura iesea in evidenta pana si din accentul celui apostat.
Cand am fost in Franta, si la un Mc vorbeam cu o prietena (in romana) si era un negrotei de 2 metri langa noi care isi cumparase o gramada de mancare. Era insotit de un tip slabut, alb, si am inceput sa spunem diverse gen : "cata mancare mai cumpara?", "mai sta mult maimutoiul asta la coada" etc. si la un moment dat tipul alb a zis : "aveti grija ca poate altii stiu si limba romana" desi vorbea fluent franceza. Am ramas masca ). Nu o sa uit asta toata viata mea.
Cred ca cel mai amuzant a fost sa ii vad pe niste colegi de ai mei de la scoala cum fac striptis si cum sau dezbracat de tot in fata profesoarelor la ultimele ore atunci cand afara este intuneric bezna si se sting luminile
Eram impreuna cu 2 prieteni in masina, eu pe locul din dreapta. Ochii ne erau tinta dupa fete, am facut rost de vreo 2 numere de telefon, si la ultima tentativa a fost o replica de genu, venind de la un prieten: "Hei iubita, nu vrei sa iesim la un suc?" ea raspunzand : "Am prieten", "Pai ce daca, nu o sa stie ce-am vorbit noi", prietenul ei venind din spate cu un zambet tamp pe moaca si zicand "Ba stiu ce-ati vorbit voi".
La multi ani TPU sa o ti tot asa sau mai bine.as fi vrut sa amceva amuzant in viata asta, dar nu am avut noroc, poate la anul.sanatate tuturor.
In vara asta, atunci cand mi-am luat un catelus, tremura si voia sa plece la mama sa , si cand am ajuns acasa a inceput sa urle "iiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuu" toata noaptea, deci el de fapt era: , dar apoi mi-a venit o idee! cred ca era de fapt "yyyyyyyyyyyyyyuuuuuuuuuupppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiii!" adica " imi place aici!", nu stiam care din ele ar trebui sa fac si eu ?
~ Eram la scoala
~ Pe coridor erau doua dulapuri una peste alta si un ghiveci de flori pe ele.
~ Un baiat de a 8a a inceput sa scuture dulapul care statea pe acel dulap si a cazut florea :]]
~ Era pamant peste tot i a mers sa ia matura
~ A venit cu matura intre picioare si s-a impiedecat si a cazut pe burta ))))
~ Nu mai puteam de ras ))))
Ee. pai sunt foarte multe
stiu ca in clasa a 6-a ( sem 2 ) eram cu cateva zile inainte de teza la mate. profu o facut subiectele in fata noastra pe o foaie, o pus foaia in valiza, apoi o iesit afara sa vb cu ceva parinte. Apoi noi toti am zis " mereti ma luati foaia cu subiectele din valiza"! chestia tare era ca noi strigam si profu era la usa da mnoah .
si or mers baieti, da pana sa ajunga la catedra sor impiedicat fiecare de ceva si nor mai avut curaj dp aia.
pana la urma si- o facut curaj o fata si o mers, o deschis valiza, so uitat pacolo peste tot da no vazut foaia ca nu stiu cum era bagat in ceva buzunar, si apoi o inchis valiza si fix atunci o intrat profu pe usa )
wwaiii deci atata am putut rade iar profu nu stia de ce radem... apoi o intrebato profu ce face la catedra ( deasupra catedrei era un dulap) asa ca zice ea ca : cautam servetele domn profesor!
waii deci o fost super
Eram fumat si beat si-am apucat pe unu de fund care era baiat dar avea parul lung si a iesit nasol
Au fost foarte multe intamplari amuzante... unele chiar penibile as putea sa zic)... daca ar fi sa va povester ar fi o groaza asa ca mai bine raman doar eu cu amintiriile:X
Cel mai frumos a fost atunci cand am fost in avcanta in Franta cu prietenii.
Eram eu in vacanta la bunici. Bunicul profitand ca bunica nu e acasa s-a apucat sa caute dupa visinata prin pod.Nu a gasit decat niste visine printr-o damigeana.Asa ca s-a apucat el sa le arunce prin curte.Cand vine bunica de la munca-şoc- gaseste toate gastele moarte. Le-a luat, le-a jumulit de pene si la rapa cu ele. A doua zi vede bunica gastele 'chele' in fata portii.
Va dati seama ce bete erau gastele de nu au simtit cand au fost jumulite de pene
Nu este doar odata intamplata, de mai multe ori!
Ma plimb pe strada:
Fumator:Ai un foc?
Eu:Nu.
Fumator:Marsi in ***** **** (nu vreau sa par obscen )
Peste 10 minute, ma intalnesc cu un beat manga:
Ela-mi si mie un lamborghini traiat-ar animalele din curte!
Eu plec, si dupa:
El:Sa aiba si suport de cai in el!
Pei...iesam de la ore vorbind cu o colega cand de o data au venit mai multi copiiiiiiii si am pierdut-o la un moment dat credeam ca am gasit-o cand colo era o alta fata si eu deja o luasem de brat si incepusem sa vorbesc cu ea depre un secre
Veneam in vara de la ai mei cu microbuzul. Care microbuz oprea in spatele statiei de metrou eroii revolutiei. Ei bine, plouase vreo doua zile, insa cum acum era soare si frumos, m-am imbracat intr-o bluza si o fusta lunga vaporoasa, de vara. Scaunul meu era primul de la usa, asa ca atunci cand s-a deschis usa, dau sa cobor. Jos: o balta. Il injur pe sofer ca altundeva decat in balta aia nu putea sa opreasca, pana la urma decid sa cobor oricum, ca doar aveam sandale, se uscau repede. Ridic fusta pana la glezna si cand cobor... Balta pana la genunchi! Era o ditamai groapa de zici ca fusesera bombardamente, ce fusta sa mai ridic, ca era leoarca pana sus... Am luat-o asa si am traversat pana pe trotuar, am stors apa cat am putut din fusta si am plecat acasa. Funny? Noooot!
Pai eram intr-o pauza la scoala (in seara trecuta plouase) si o colega de-a mea era frumos imbracata cu niste blugi deschisi la culoare ...am chemato repede ca se sunase si ea a loato
pe scurtatura (pe noroi) cred ca va dati seama ce s-a intamplat...am vazut-o dintr-o data cu picioarele prin aer si sbufff saraca fata se murdarise toata si era disperata dar cand povestim acum radem
A fost atuncia cand m-am impiedicat de un cablu si am cazut pe iarba si m-a vazut aproape toata lumea cum m-am facut verde.
Deci cea mai amuzanta intamplare cred ca a fost cand...sunt prea multe si nu pot sa aleg una dintre ele
Oricum:
La multi ani TPU!
In momentul asta l-am vazut pe Dinescu-cel-Scrintit la tv. A luat un negru pe dupa umeri prieteneste si l-a intrebat de unde e. Din Kenya zice asta. Ok, zice Dinescu si-i da un ardei iute. Daca presedintele Kenyei nu va conduce bine, baga-i ardeiul iute in fund
Apropo de ce a spus Ursulika. Cind m-am intilnit cu psiholoaga si furni, am luat metroul si... fireste ca l-am luat in sens opus. A trebuit sa ma dau jos la prima statie si sa iau alt metrou in celalalt sens. Dupa ce am ajuns la Unirea, in loc sa ies de la metrou in dreptul magazinului Unirea, am iesit tooocmai la dracu-n praznic si a trebuit sa traversez toata intersectia aia imensa. In fine, bine ca m-a vazut psiholoaga, ca eu ma invirteam ca bezmeticu
Ca tot povestea psiholoaga de baltoaca ei si stors fusta. Acum citiva ani aveam programare la denstist. Culmea ca in ziua aia ploua cu galeata. Trebuia sa cobor din tramvai si sa schimb cu un autobuz. In timp ce mergeam spre statia de autobuz, ca in tot Bucurestiul, nelipsitele balti imense care nu pot fi ocolite. Zic si eu ca o baltoaca n-o fi bai. Si dau sa trec. Dar cind pun piciorul... simteam ca ma tot duuuuc si nu ma mai opresc Baltoaca era mai adinca decit credeam eu si m-am facut fleasca. Am traversat, mi-am scos adidasii si mi-am stors ciorapii ca sa nu mai faca flap flap in timp ce merg. Nu era asa deranjant zgomotul, cit faptul ca tisnea apa din adidasi
Toate zilele din viata mea sunt amuzante de fiecare cand merg la scala nu ma pot abtine de ras si muuulte altele
anonim_4396 întreabă:
maya007 întreabă: