N-am avut nici o reactie...am ramas mut. Dupa aia ma uitam pe MTV mereu ca dadea melodii de ale sale si aveam o placere mare ca se mai difuzeaza melodiile sale.El a fost singurul cantaret de care mi-a parut rau sincer ca a murit.
Eu nici nu stiam ca mai traieste, asta nu din motivul ca il dispretuiesc, ci pur si simplu nu ascult acel gen de muzica.
Mie nu prea imi placea cum canta si eram atunci in Italia si am auzit la stiri si reactia a fost gen: Wtf? de ce? cum?
Ai intrebat de ce? a murit pentru ca era spre sfarsitul vietii
Stupefactie, apoi tristete.
A fost un nefericit, si ne-a dat multora scurte "pastile" de fericire. Multi au crescut cu muzica lui, parea etern...
Intr-adevar...oricat am vrea sa ii tinem pe cei dragi, cei pe care ii admiram nu putem. Dumnezeu ni l-a luat ca avea nevoie de un vocalsit
Da...Cand vad ca a murit si Amy Winehouse aia si inca alte zeci de vedete, ma lasa rece de tot.Mie imi pasa doar de cei care ascultam cand eram mici si de cand a murit M.J., port o palarie gen a sa si am invatat moonwalk, din simplul fapt ca vreau sa mi`l amintesc mereu.
Cei buni mereu pleaca, raman cei care sunt pe interes. Daca stii, M.J. dona multe milioane de euro la orfelinate si la nu stiu cate spitale...Deci a facut mult bine si pana la urma a ajuns sa moara.Asta e, viata merge mai departe dar amintirile raman.
Stiu...sunt un mare fan si nu am sa il uit niciodata!
Si eu la fel...Ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda si ca mai exista si persoane care-si mai amintesc de M.J >
In fiecare zi citesc despre viata lui si nu exista zi in caer sa nu ma gandesc la el si la cat de minunat a fost!
Eu n-am cartea despre el, dar am bibliografia aceea.Nu ma uit chiar zilnic, dar ascult melodiile sale aproape zilnic, mai ales "You are not alone"
Favorita mea este butterfly P.S o fata imparte acest cont cu mine (ea il uraste pe mj asa ca nu o lua in semana daca zice ceva LOL)
Si ea are datele contului? Adica tu esti cea din avatar si ai 21 de ani sau e ea?
Eu eram in Turcia...M-am trezit si m-am dus sa ma uita la TV era ceva scris acolo in engleza si l-am intrebat pe tatal meu ce inseamna el mi-a spus ca Michael a murit.Nu am zis nimic pentru ca eu nu ma arat vulnerabila.Dar dupa ce mama, tata si fratele meu au plecat...a fost o mare balta in camera
Sicera sa fiu,am fost foarte trista! A fost un om care a fost acuzat de niste lucruri oribile, pe care nu le-ar fi comis nici daca ar fi fost platit! A fost un mare cantaret ( dupa parerea mea, nu-mi place legenda, mi se pare prea, mult!)) minunat si l-am ascultat cu placere!
Acuzatiile erau false intr-adevar! Dupa moartea sa cel care l-a acuzat pe Michel Jackson a recunoascut ca a mintit!