Pai fiecare anotimp are frumos lui... mie imi plac toate... dar cel mai mult vara si iarna...cand totul este verde si alb... dar si toamna si primavara... mie imi place tot anul'
Primavara cand invie natura , apar florile, gazele, si e o vreme perfecta, nici prea frig nici prea cald .
Toate imi plac la fel de mult, le astept cu drag pe fiecare in parte. Chiar am scris un articol pe blog-ul meu despre anotimpuri, poate va faceti timp sa cititi si veti intelege parerea mea. (http://kyky.bloging.ro)
Mie imi plac toate.pentru ca toate au farmecul lor, imi place vara pentru ca te poti bucura de caldura, imi place iarna, frigul ei, imi place toamna si culoarea ei, iar primavara.pentru ca incepi sa prinzi putina viata
Vara. 1). Ieşi mai mult din casă, te aeriseşti, faci mai multă mişcare. 2). Se bea bere în aer liber Vă las, mă duc la o terasă
Primavara.aia cu zile insorite cand infloresc florile si adie vantul.superb! si toamna tot cu zile insorite cu frunzele pictate care zboara la adierea vantului! din nou superb! imi place mult sa ma plimb prin parc in zile ca astea!
Lena19 întreabă: