| adorra a întrebat:

Care credeti ca e cel mai bun film HORROR?

Răspuns Câştigător
| Diva a răspuns:

The Exorcist

37 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Stirile de la ora 5

| carminaburana43 a răspuns:

Cercul

| Criiss16 a răspuns:

Cred ca Saw.happy

| CrucifiedCountess a răspuns:

Vacancy si vacancy 2

| sorin a răspuns:

Saw, e sadic rau.

| Andreea_7493 a răspuns:

The grudge 1, 2, 3
Saw

| ZapaciLaa a răspuns:

Chucky

| Metallicaaaa a răspuns:

Silent Hill

| Alex >D a răspuns:

Seria Saw

| ubitzika a răspuns:

Poi uitate si u la asta apoi imi spui daca ti a placut;) http://filme-online.ucoz.org/publ/2-1-0-102
sa nu il vezi inainte sa te culci:))

| cappodonna a răspuns:

Desi vechi si poate multi nu l-au vazut la vremea lui 1995 a castigat box officeul pentru cel mai vandut film de groaza: Candy Man. Recomand cu toata caldura.happy

| cappodonna a răspuns:

Cauta "Carver". Asta e al dracu de groaznic gen horror cu crime...film inspirat dupa caz real.

| adorra explică:

Am vzut candy man

| adorra explică:

Sunt prea mare pentru chucky

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

The last house on the left....desi nu prea ii de groaza da ii in zonahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exorcistul... cel din 1973 este super...la unele scene ramai cu gura cascata... apoi as putea spune ca The texas massacre-the begining, Hostel...etc big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Drag me in the hell

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cubul e mortal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Resident evil, dawn of the dead, constantine...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

The shutter 2004... cel mai tare! m-am uitat la el de 100 de ori si tot nu m-am plictisit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba voi stiti diferenta dintre un film horror si un film thriller? Aproximativ tot ce ati zis voi sunt filme THRILLER, saw e horror ca ii chinuie pe aia? Chucky, cine se sperie la chucky? nu exista filme horror...in afara de exorcistul, care e vechi.PA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

The ring cel mai tare film pe care l-am vazut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sa vedem : silent hill, mirrors, paranormal activity, am vazut multe filme horror.hee hee pot sa ti recomand lista intreaga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

The entity

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Ba voi stiti diferenta dintre un film horror si un film thriller? Aproximativ tot ce ati zis voi sunt filme THRILLER, saw e horror ca ii chinuie pe aia? Chucky, cine se sperie la chucky? nu exista filme horror...in afara de exorcistul, care e vechi.PA!" hahaah! De ce nu recomanzi tu un film horror bun?straight face Dintre toate filmele recomandate am vazut si eu cateva ca si: The grudge, Saw, Mirrors, Paranormal Activity si sunt OK!kiss Eu am vazut foarte multe filme de acest gen care mai decare si nu stiu ce sa mai urmaresc... M-as fi bucurat sa gasesc o sugestie printre raspunsurile voastre tonguetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Freddy vs jason, silent hill

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Casa Celor 13 Fantome

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mata aia jegoasa