Daca iei paracetamol din 6 in 6 ore o sa ai parte de o moarte foarte linistita.la fel daca te otravesti cu profiterol 100 % sau aruncandu/te la mine pe balcon!
Un glont. Ceva ce te omoara intr-o secunda. In exemplele care le-ai dat tu risti sa scapi. De ce? Vrei sa incerci?
Pai...moartea care nu doare chiar deloc e moartea de batranete... te intinzi in pat si adormi...pe veci.SI cu putina durere... otrava
Nu-mi place sa vorbesc despre moarte
cred ca moartea mai putin dureroasa e mortea in somn.
:*
Toate sunt la fel de nedureroase pentru cel care le face, pentru ca dupa moarte nu exista nimic, n-o sa mai existi sa-ti amintesti si asta-i tot. Durerea ramane insa, nemarginita, pe lumea asta, la cei care l-au iubit.
Dar de ce te intereseaza, ne spui?
Cred ca infarctul e cel mai putin dureros...
Glontul in cap sau in inima. Daca e tras calumea durerea e minima.Lund pastile poti avea o moarte mai grea, otrava si aruncatul de la balcon mai dau si rateuri (depinde de etajul la care stai)
ce m-am distrat cu raspunsurile voastre! eram pur si simplu curioasa. oricum. mi-au placut ideile de sinucidere date de prince_of_persia si Dr.BenZona )) merci oricum.am sa tin cont pe viitor daca voi avea vreodata ganduri sinucigase thx.