Masina care sa mearga pe baza de hovercraft, sigur ajungem si la asa ceva pana in 2030.Eu as vrea si masina care sa mearga pe baza de apa, Tesla chiar facut un prototip acum 100 de ani, dar...sunt multi barili si multi Halliburtoni sau Brithish Petroleum ca sa iasa asa ceva pe piata.Si,asa,ca fita,vreau masini asemanatoare,cu cea din Tron:Legacy,produse in serie; cu tot cu LED-urile albastre.Cel mai probabil o sa creasca productia si folosirea masinilor electrice, asta e viitorul acum, dar inca nu sunt perfectionate, dovada stand si faptul ca nu au autonomii mari, si trebuie sa le incarci constant.Singura masina pe care chiar doresc sa o vad si in realitate, e DeLorean DMC-12.Cine a vazut Back To The Future stie ce vreau sa spun prin asta.
O masina ce va merge singura, nu va avea nevoie de benzina si nu va costaa mult
Nu stiu ce ar mai putea aduce nou pe piata, poate singura chestie care ar revolutiona cu adevarat industria auto, ar fi motorul pe aer Oricum eu unul cred ca deja s-a "descoperit" un motor care sa functioneze pe apa, dar nu vor ei sa-l dezvaluie
Am gasit si eu un anunt mai ascuns pe internet cu asa ceva dar gandeste-te ca daca ar face masini care sa mearga cu apa cei de la petrom ar ramane fara servici!
Asta cu mersu singura, deja "a aparut", este o emisiune pe Discovery in care 6 echipe (sau cate sunt) construiesc o masina care merge singura, si trece prin multe teste, cu prioritate, depasire etc... Dar mai e FOARTE MULT pana sa apara ceva care chiar sa mearga 100%...
Davyduchiha2001 întreabă: