Cea mai frumoasa meserie este cea care ti se potriveste ca o manuse. Trebuie sa iti placa ceea ce faci, sa nu te plictiseasca si sa ai si satisfactii. Sunt multe meserii frumoase, dar daca nu "pui suflet"in ceea ce faci s-ar putea sa nu gasesti raspuns la intrebare. Pt mine mi se pare a fi doctor o meserie f frumoasa, ai satisfactia ca ai dat ceva din tine cind un bolnav iti multumeste ca l-ai facut bine. Cred ca ar trebui sa fi in al 9-lea cer, nu? Ce poate fi mai frumos cind ajuti un om si "il readuci la viata"? Apoi o stwardesa, sa fi frumoasa sa "emani "bucurie si sa iti faci munca cu rigurozitatea cu care ti-o cere aceasta meserie. Tu pentru ca esti o fata f frumoasa cred ca ti s-ar potrivi o astfel de meserie, acum depinde daca ti-ar placea. Apoi sa fi actor in cazul in care talentul "iti permite"lucrul asta. Arhitect sau proiectant, iti da o satisfactie nemasurata, vezi ca in urma muncii tale, un oras sau o localitate s-a schimbat, nu ar fi minunat sa fi un arhitect bun? Un hair stilist ce isi pune talentul in a face ca si cea mai uritica femeie sa se simta o printesa...etc
Cea mai frumoasa meserie, din punctul meu de vedere, este cea de controlor trafic aerian.pentru asta trebuie sa faci cursuri la academia romana de aviatie (in baneasa- strada frumoasa nr 5), costa in jur de 6ooo euro.