Kidnapare si mazga. deci replicile sunt genialee si rimele sunt perfecte. trompi strangete de oua dai sa ploua dai sa ploua, dane jetu` tau de roua, dai sa ploua dai sa ploua[geniaaal]>:d< bumtzi, bumtzi, bumtzi, bumtzi Funda?
Episodul meu preferat este acela cu moartea, 16, parca.Imi place pentru ca Mo mereu le dadea replici amuzante si pentru ca mi s-a parut pur si simplu cel mai amuzant.
Mie imi plac la nebunie toate, nu pot alege unul favorit dar iti spun care nu prea imi plac nu stiu de ce nu imi place episodul 18 si 19 mi se par cam seci...toate celelalte sunt foarte faine
Pufosenia. Mi s-a parut f amuzant, cu final neasteptat si am auzit mai multe replici din episod pe la diverse persoane. Iar, mai nou, pufosenia a intrat in limbajul de zi cu zi cand vrei sa spui de cineva ca e f dulce )
Toate sunt dar mie imi place 20.mazga.
pentru faza aia cu trompy strangete de oua, da sa ploua da sa ploua
da ne jetul dau te roua, da sa ploua da sa ploua
Pai as spune ca de la 1-15 pentru ca au replici calumea sunt mai calumea,, cioca boca cioca boca v-am dat la toti...moca,, si nu prea stiu e mai calumea si ca situatii si ca tot.Adev ca toate sunt calumea si sper ca te-am ajutat
Psihic...pentru ca imi place in ce fel au potrivit asa incat sa iai niste rime super faine )).
Psihic pentru ca imi place in ce fel au potrivit asa incat sa iai niste rime super faine )).
Psihic.pentru ca imi place in ce fel au potrivit asa incat sa iai niste rime super faine.
anonim_4396 întreabă:
Yurisa întreabă: