Pulp Fiction-un film original, are de toate, si drama si umor mai mult sau mai putin negru, coloana sonora excelenta, distributie de nota 10.Prea multi actori sa-i enumar pe toti.Cantarete-Enya,Loreena McKennitt, Pink, Tarja Turunen(ex Nightwish), Shakira, Suzanne Vega, Annie Lennox, Bonnie Tyler.
Film: The Lake house.Are un subiect interesant, o poveste de dragoste putin mai complicata.
Actori: Sandra Bullock. E frumoasa si talentata.
Cantareata : Laura Paussini
Filmul meu preferat e "The Woods" e un thriller si e exact cum imi place dar numai am chef sa spun acum tot despre el.Cantaretii mei preferati sunt Alicia Keys, Beyonce, Chris Brown, Gwen Stefani si Tila Tequila
Film: twilight (orice parte.nu cont). De ce?:ptru ca are de toate:drama, romantism, fantezie.
miss congeniality-pentru ca e pe gustul meu
Actori: Sandra Bulock -pentru ca e frumoasa si talentata
Nicholas Cage-ptru ca are filme geniale
Robert Pattinson(OHHH! nu comentez)
Christen Stuard(pentru ca a jucat cu Robert!)
Cantareti: Tokio Hotel (love Bill forever)
Pearmore
Cinema Bizarre.
Acum.gusturile nu se discuta.fiecare cu gusturile lui.imi mai plac filmele horror. dar nu imi vin titluri in minte
Filmul "The Law Abiding Citizen" iar actorul preferat Jensen Ross Ackles, pentru ca este talentat, plin de umor si nu-mi spuneti ca n-ati vazut "supernatural", bye!
The day the earth stood still. Are un mesaj ascuns foarte puternic--Autodistrugerea.