Normal ca nu exista.E un alta veste tampita trimisa de vreunu care nu avea ce face.La fel si alea cu "Trimite asta la 10 din lista etc..." de parca l-as vrea pe Hitler in costum de balerina la usa.
Iar se leaga astia de nume pe care nici nu le cunosc... Teresa este un personaj dintr-un film, mai exact dintr-un film de groaza, nesimtitii care au ales acest nume ca sa sperie lumea l-au ales fiindca cand cauti numele ei pe google gasesti o multime de videouri si articole, asta datorita reputatiei unui film.Acum sa fim sinceri ce treaba ar avea mortii cu netu'?
acum 100 de ani exista net? prostii! Funda?
Niciodată nu am crezut așa ceva =) și nici nu o voi face, totul este o mare prostie.
Pai totul a inceput in Portugalia. Unde se zice ca o fata a urcat intr-o masina care urma sa faca accident.Si fata cica s-a umplut de sange si ceilalti s-au speriat si s-au rasturnat cu masina si pe strada ai "bantuie" TERESA FIDALGO.eU nu cred asa ceva si fAza cu mesaju nu e real crede-ma. bafta!
Taceti ba ca va omoara mamele nu ati citit? S-au facut 27 de ani la 30 fa ia pisica si la 31 cainele... 100%FAKE
Teresa Vidalgo NU EXISTA.Este un zvon tampit cum ca o portugheza a plecat intr-o masina care urma sa faca accident si soferul era beat. Fata s-a umplut de sange dintr-o data, inainte de accident ceilalti s-au speriat si soferul cum era baut s-a intors la ea si nu stiu ce mai zicea in poveste ca era soferul schizofremic asa si s-a intors la ea si s-a manjit cu sangele eipe corp si cand a pus mana pe volan a alunecat si mazina a picat intr-o margine si s-a rostogolit. Dupa ce accidentul s-a terminat fata intr-un fel s-a trezit si a macat ceilalti pasageri si apoi iar a murit dar fantoma ei a ramas pe pamant.Un pasajer a scapat si a fugit sa spuna rudelor si sa declare la politie.Dar asta nu este adevarat nu te speria.