N-am nicio dependență, mănânc normal. Dacă vrei sa întrebi ce am mâncat, răspunsul este tot
Astea le mâncam mereu dar mai puțin, nu-i ceva special numai de sarbatori.
prefer mai mult checul acela pufos și moale, decât cozonacul.
Daca era sala deschisa ma duceam la sala, asa am stat la o caterinca pe discord, pc alaturi de-un coniac bun.
Cornulețe cu rahaaaaat la scurt timp după ce fac un bol plin, trebuie sa fac altele, ca le termin pe toate
Nu-i greu deloc. Sunt mai multe retete pe net.
https://www.lauraadamache.ro/2015/10/cornulete-cu-rahat.html Eu o folosesc pe asta ca ies multe cornulețe. Poți caută și pe Youtube
De Crăciunul asta m-am drogat cu cocaina la greu, nu a venit politia ca e Crăciun, mâine vin sa îmi scoată cocaina din sânge, vine revelionul ador salata de boeuf cu marijuana, gata cu heroina trec pe salate de anul viitor
Sa impodobesc bradul si casa asta pe 24; pe 25 primesc prima tura a familiei in vizita pe 26 tura a doua deci de astea ma bucur-ca mincare piure de cartof cu cirnati-nu mereu poftesc sarmale-au fost ani cand am poftit anul acesta nu am poftit mai ales brinzeturi am facut un platou pe care erau puse specialitati de brinzeturi:camamber; ementaler; brinza de la delaco felii cu sunca toate astea frumos asezate si am presarat pe platou cateva boabe de struguri albi marisori si cateva nuci.Ca prajitura pot sa zic ca e adictia principala si neschimbata-cremesul.Eu nu am timp sa fac dar am comandat.Am comandat si alte prajituri dar pe cand de restul prajiturilor peste 2 zile ma plictisesc de cremes niciodata.Iar cozonaci, cand am cremes nu doresc dar cand trece cremesul le doresc mai mult decat orice alte prajituri mai ales cozonacul svabesc cu mac.
Imi mai place foarte mult piureul de castane dar sincer o maninc pe ascuns ca e prea scump si eu doar de sarbatori imi permit sa maninc un borcan.
Davyduchiha2001 întreabă: