| amo a întrebat:

Care este anotimpul vostru preferat? De ce?

funda pentru cel care aduce mai multe argumante

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Primavara, imi plac pomii aceia infloriti cu savoare si parfumul de dulceata, atunci cand natura reinvie la viata si pasarile se intorc in tara lor natala.Imi place iarba cruda crescuta pe pamantul aramiu.De aceea indragesc eu primavara.

43 răspunsuri:
| Lampardinho a răspuns:

Anotimpul meu preferat e iarna

pot sa ma joc in zapada, sa frec oameni cu zapadalaughing

altceva numai stiu :X

| GosGrl a răspuns:

Vara pentru ca este cel mai misto anotimp.Este cald nu iti faci griji de frig, este vacanta mare, sunt foarte multe fructe care se coc vara si mie imi plac, vara se aduce cea mai buna inghetata, se intorc pasarile din tarile calde, mai imi place peisajul care il observ de la bunica, este plin de verdeata si fluturi si floricele, am mai mult timp sa petrec cu prietenii prin oras.si sa fac multe alte chestii.Si nu in ultimul rand in prima luna de vara este ziua mea.

| amo explică:

Uau sunt variate raspunsurile...
Pentru cei care m-au intrebat care e anotimpul meu preferat, este toamna.De ce? sunt o multime de argumente...

| Rallu_3508 a răspuns:

Cu siguranta vara.De ce? Pentru ca sunt nascuta vara, pentru ca atunci e vacanta, pentru ca e sezon estival, pentru ca e cald, pentru ca poti purta rochite, pentru ca poti face plaja, pentru ca poti purta orice oricat de scurt.

| Ys a răspuns:

Eu nu am anotimp preferat, imi plac toate ca is lasate de la DUMNEZEU, primavara imi place ca este cald si te poti duce la mare, poti sa faci plaja sa mananci inghetata etc, toamna imi place cand cad frunzele si pe jos sunt multe culori, iarna imi place ca totul este imbracat in alb si te duci cu colindatul, uratul, poti sa te bati cu zapada si inpodobesti bradul si asculti colinde

| yoyosimi a răspuns:

Iarna este unul din cele patru anotimpuri ale zonei temperate. Vremea este mai rece în perioada iernii, fiind anotimpul cu cele mai mici temperaturi, zilele cele mai scurte și nopțile cele mai lungi.Se vad nasurile copiilor printre florile de gheata prinse pe geamurile aburite si reci.

De sarbatori, in ce casa intri vezi brazii ornati cu tot felul de ghirlande si globulete care mai de care mai colorate si mai aranjate cu diferite modeluri.

Copii bucurosi au iesit afara tragandu-se cu saniile usoare, printre troienele calatoare adunate ca margelele la un colier. Unii copii cei mai mici, se bucura si ei de iarna cu lacrimi cazand pe jos de pe sanii.Craiasa Zapezilor, pe cine vede ca-i calca plapuma cea pufoasa, ii face umeri albi si grei ne interesand-o cine e. Soarele rotund si palid, se arata cu frica printre nori cei reci.

| MadalinaElenaaaaa a răspuns:

Iarna deoarece in acest anotimp m-amnascut si iarna este zapada si merg sa ma dau cu sania fac oameni de zapada ma bat cu bulgari, etc.Mai imi place fiindca merg cu colindul sivin si sarbatorile mele preferate craciunul si revelionul.Mai imi place deoarece am si o scurta vacanta de o saptamana. Sper sa-ti placa.Imi dai te rog fundaca nu am decat 4 te rog!

| marzemanuel a răspuns:

Uite acii o poezie! sper cati place

Pe cand toamna ne-ngalbeneste surd o amintire,
Noi stam proptiti in gandul unei raze de lumina,
Ce bate incrucisat in adireri stinse, repetate,
Fara cadenta,
Intregind difuz forma inimii noastre,
Colorata in interiorul unei soapte.

Pe cand vara ne-mbie cu caldura in vise,
Noi stam si contemplam sentimente,
Pe tavanul de nori in continua miscare,
Imaginara,
Prizoniera in umbra unei vorbe stinse,
Si reaprinse,
De lumina cantecelor demult uitate.

Pe cand primavara ne vegheaza diform,
Renascand din propria natura inghetata fluid,
Noi stim ca orice culoare se albeste lin,
La auzirea unor vorbe moi rostite in ecoul iubirii,
Dulci, interiorizate...
Si stim ca orice soapta moare
In vidul topit in amintirea unei depresii,
De singuratate.

Pe cand iarna ne coloreaza monocolor,
In nuante de gri si alb inegrit,
De umbra imbratisarii...
Ne sarutam incet deasupra peliculei de gheata,
Topidu-se fad sub caldura corporilor noastre,
Contopite sub forma unei inimi stilizate.

Timpul merge inapoi,
Insa noi mergem inainte,
Pentru ca noi suntem noi,
Iar timpul e al nostru...

| NoName123 a răspuns:

Anotimpul meu preferat este primavara si vara...primavarapt ca este ziua mea, si vara pentru ca nu este scoala

| Toxic_5027 a răspuns:

Niciunul. Vara- prea cald. Iarna- prea frig. Toamna- prea ploios. Primavara- prea noroios.laughing

| Selenagomez15 a răspuns:

Anotimpul meu preferat este iarna.pentru ca el este ceel mai frumos deoarece vine mos Nicolae si mos Craciun si mai este si ziua mea si a prietenei mele.De-asta imi place iarna pentru ca e plina de sarbatori si multe bucurii care au de asemenea si surprize!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anotimpul preferat. toamna. De ce? Pentru ca odata cu declansarea acestui proces de imbatranire temporara a naturii, incep sa ma implic emotional in tot ce se petrece in jurul meu si incep sa privesc cu alti ochi fiecare miscare din jur. Ma impresioneaza si imi plac totodata contrastele si nuantele de rosu si galben si ocru...sunt niste detalii care imi dau fiori si ma fac sa realizez ca tot ce se petrece, de fapt, este ca toamna, frunzele uscate si cerul sunt slabiciunea mea si ca sunt si o parte din mine.
Admir acest anotimp.

| AnnaTulgara a răspuns:

Iarna.pentru ca iarna m-am nascut, e anul nou, imi place frigul, imi place zapada, imi place sa impodobesk bradul, ador sa fac ingeri de zapada, toti membrii familiei mele sunt varsatori.asa ca ma bukur de 3 ori mai mult.ador acest anotimp

| Nykol_2535 a răspuns:

Vaaara, nu e scoala, cald si bine, la mare...LIBERTATE!

Întrebări similare