Deci, merg cu bicicleta si iese o masina de pe o straduta care se opreste sa se asigure (dar ocupa aproape toata banda 1). Mai iese dupa el un mos cu ochelari cit capu lui de mari, care se duce si mai in fata si ocupa si din banda a 2-a (ca altfel nu vede de primul care deja sta si asteapta liber). M-am vazut nevoit sa trec pe banda 3 fara sa am timp sa ma uit in urma si disperat ca putea sa vina careva din spate sa dea peste mine, urlu la al doilea iesit "mor*ii ma-*ii de bosorog cu ochelarii aia mari ai tai". La servici au crapat toti de ris cind au auzit. Da' nu din cauza injuraturii, ci pentru ca si eu port ochelari
Zdreantza, tarfa penala pentru fete. Ptr baieti am adevarate "poezii" cu morti si mame si organe genitale.
Crisu, adica tu ai raspunzi aluia ca faci o l.ba?! Cred ca i-ar prinde bine si asta.
Eu la volan de obicei nu am stare si daca dau peste un mosulica, sau cineva care a iesit la plimbare, ii spun injuratura clasica... Prefer sa nu o scriu
Am auzit 2 tiganci in parc certandu-se. Am ras de am avut febra musculara a doua zi Ce am retinut : "Sa o s*gi pana te ineci cu ea si mori dracu' odata" Interesant, nu? )
Ca orice bun roman, o sa incep cu un DECI: daca tot ai vrut sa deschizi cutia Pandorei, atunci afla ca am un arsenal adunat in timp, care ma pune la adapost de ciudati. O sa-ti dezvalui doar doua expresii:
1. Uscami-as chilotii pe crucea ma-si
2. F... l in gat si el pe masa
Ce zici?
Ca orice bun roman, o sa incep cu un DECI: daca tot ai vrut sa deschizi cutia Pandorei, atunci afla ca am un arsenal adunat in timp, care ma pune la adapost de ciudati. O sa-ti dezvalui doar doua expresii:
1. Uscami-as chilotii pe crucea ma-sii
2. F...l in gat si el pe masa
Ce zici ?
Nu va cred mintiti, nu cre ca ati injutat asa, altfel cum de v-ati mai pastrat dintii in gura?
Pe mine cine m-a injurat ceva asemanator cu ce ziceti voi, i-am spart gura.
In general nu injur.prefer sa ne intelegem amical. daca nu ne intelegem, incerc sa-i explic pana cand imi da dreptate, asa ca nu are rost sa-l injur.
S-a asezat un cocalar langa mine pe plaja, de 1 mai: mandru de el, ma intreaba: "ce face fata?", iar eu cu cel mai mare sictir ever, ii spun:" Moooori, da-te drecu' !"
@ gabrielutzu: fiecare cu norocul lui...eu am toti dintii in gura si crede-ma ca de fiecare data am ceva de comentat daca se ia cineva de mine...si tot eu am ultimul cuvant.sac!
Discutie in autobuz intre tata(citea ziaru) si fiul(copilul avea vreo 5-6 ani) : "tati, asta e statia?" "NU"...peste alte 3 min:"tati, asta e statia?" "NU am zis!"...si timp de 10 min numai asta il intreba...si ta'su:"dar mai taci odata,**** resuscitat!" si a inceput sa planga...
Eu stau pe langa un hotel italian...si de cate ori trec pe-acolo se baga in seama cate-un italian gras:"bongiorno, che cosa fai belissima?"(sau cum naiba se scrie) -replica mea:"un gioco di mano, pizza-boy!"
Aia e singura propozitie in italiana pe care o stiu ata ete! asta nu inseamna k ii fac laba...perversule
La volan m*ie si i-am zis unuia dupa ce m-a enervat in ratb " neintegrate-ai in societate ", in rest nu prea injur oamenii.
Iti dau una-ntre tzate de-ti aplauda umerii un an )
calca-o-ai pe ma. ta
lapulapulapulapulapulapulapu->spune repede
Eu am mai multe injuraturi dar acum mi se pus pe una... ''sms'' ...adica stiti voi ce inseamna
pacat ca nu mai scap de ea...
Si cea mai clasica "du-te dreacu'' cand te astepti mai putin primesti cate una de la mine
Sau mai este una ''poti sa o s*gi fara sa o uzi?" eu decat o data am zis-o dar e tare rau