The pursuit off happyness... unul din cele mai bune filme ale lui Will Smith, urmat de Seven Pouds.
Ar fi foarte multe filme bune de enumerat, insa mi-e greu sa ma decid.
Subiectiv - Man on fire cu Denzel Wasington
Obiectiv - Troya, Gladiatorul, Titanic. The Pursuit of Hapyness
Crissu - n-am mai reamintit Memento fiindca l-ai mentionat tu; e-un film bun psihologic care m-a impresionat mult; iti recomand Hard Candy
"Brubaker" cu Robert Redford, 1980 este nemaipomenit si serialul cat se poate de actual "Prison Break", care s-a terminat.
Mie mi-a placut cel mai mult Memento ( 2000). Tagline: Some memories are best forgotten.
Preferatul meu este "Pride and Prejudice", film facut dupa romanul lui Jane Austen publicat in anul 1813. Muzica de Dario Marianelli. Filmul este superb daca esti o romantica ti-l recomand. Nici nu imi mai aduc aminte de cate ori l-am vazut, stiu toate replicile pe de rost, pana si melodia o am pe mobil
Big Momma`s House (2000) -> comedie , un agent FBI se transfomrma intr-o bunica cu multe kg si pana la urma se indragosteste de "presupusa sa nepoata ".
Ti`l recomand cu multa placere
Romeo si Julieta (F. Zeffirelli), Pe Aripile Vantului (Vivien Leigh + Clark Gable), Moulin Rouge (Nicole Kidman + Ewan McGregor)
L-am vazut acum cateva seri:
the godfather.primul film=din 1972... e un film de colectie .si desi nu ma atrage acest tip de film .iti spun sincer ca il ador... e cu mafia italiana, vestitul ''don corleone''.si alte chestii din astea. .si desi e din rastimpuri e mult mai bine filmat si realizat decat majoritatea filmelor din ziua de azi. sper ca il vei vedea...
Am vazut multe... iar primul in top ar fi: http://en.wikipedia.org/wiki/Twin_Peacasa.
"GHOST". L-am vazut de n ori si tot imi place. Sunt multe frumoase dar asta imi place cel mai mult!
E greu acum, probabil "The Shawshank Redemption" (Inchisoarea Ingerilor).
Ioanna, intr-adevar "The Mist" e un film reusit, insa tocmai sfarsitul cred ca l-a stricat si nu pentru ca e socant. De ce s-a grabit sa-i execute pe toti cand nu exista o amenintare imediata? De ce nu puteau sa astepte pur si simplu, care era cel mai rau lucru ce li se putea intampla? Exact...
PuStOaIcA97 întreabă: