| rapidista a întrebat:

Care este cel mai stupid/urat status pe care l-ati vazut la cineva?

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah voi nu aveti ce face si comentati tot felul de tampenii pe forum... daca nu va convine ce a scris cineva la status de ce mai cititi, ca doar nu va obliga nimeni.am vazut la cineva comentand statusul unei persoane care era ceva de genu" cutarescu cand intri dai buzz" poate persoana respectiva avea multe persoane in lista si nu si-a pierdut timpul sa-l caute pe cutarescuhee hee ce e greu de priceput.pana la urma fiecare scrie ce vrea la status, cui nu-i convine nu citeste e foarte simplu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vazut acum in lista la o adevarata pitipoanca din cate se vede... un status de genu : (Cat ma poti plati sa iti dau mintea mea o zi...)

| FaraSperantaSEN a răspuns:

Cel mai stupid pe care l-am vazut de curand "Lumee Lumeeee Nu mai sunt VIRGINA" adica cui ii pasa raised eyebrows laughing

| denisa9811 a răspuns:

,,invizibil pentru toata lumea cu iconitza aia gri in stangatongue"... fete plicticoase care vor sa para interesante...dc nu te pui pe invizibil desteapto trebuie sa iti pui la status in timp ce esti online.invizibil e pentru ca nu vrei ca lumea sa stie ca esti online si tu pui la status ca esti pe invizibillaughing)ce penibil

| Velov_Cristian_1992 a răspuns:

Frumoassa

Întrebări similare