FunkyMt2 Mt2Gx EmpireMt2 Gl0balMT2 FinalMt2 ClujanMt2
Funde pls!
pE Toate am facut 99 cu GA sunt super marfa
Esti super marfa eu ma joc un metin si in jum de ora faci 25 glumeam se face in jum de ora lvl 80 euu in 3 ore am facut 125 si acum am 130 da l-am rupt pe unu de lvl 189 finca max e 255.
Mie nu imi merge Mt2Gx
Care e lv maxim?
Ador mt2gx:X
Ba mi-am facut cont dar by merge ee prafffffffffffffffff
Metin 2 tim e varza cresti greu de la 44
Soulju2. e sv activ 24/24.ratele difera de la o zi la alta.azi 300% maine e 500%. peste 2 zile e 400%. lvl maxim este 125.ma gasesti cu numele killyou pe regatul albastru.am lvl 127
Io am jucat multe metin2 dar pot sa spun ca sunt tari urmatoarele:1.metin2united 2.metin2mondial 3.metin2gx 4.metin2fun
Pai...incearca www.flamek.ro
E abia deschis sv1 iar GM-ii sunt de treaba rate 1000%
Dmg urias:42k cu nor otravitor :X
FUnda? :D
Dau si pe ro mai bine.
Incearca metin2gm iti da level 127 direct armuri evoluate arme evoluate cufere clar de luna tot ce vrei sau daca nu vrei metin2gm incearca antic metin2 e super daca vrei sa te ajut cu ceva pe antic ma cheama Black
Bafta !
Uite aici servere de metin private si pvp si pvp-pvm, si pvm hard, toate pe https://metin2.md.
Cel mai tare? Eu zic ca nu exista cel mai tare privat uite niste private: metin2epical, metin2hammer, metin2mania, metin2xs, metin2shadow...
Cel mai tare e hammermt2 iti da lvl 98 si la tiffiny gasesti de toate plus lvl 120
MAI nimeni nu a auzit de mt2 dinamik e super am facut lv 80 in 2 zile e super tare si acus isi face update asa ca eu zic ca asta e cel mai tare!
Eu tias propune mt2 gx cresti repede lvl max este 127 e super eu zic sal joci
on 24/24
Cel mai tare metin2 privat este Metin2 Mage eu am facut 250 in 2 ore e foarte tare!
Nu stau sa joc metine in engleza cel mai tare e Gx daca tie iti place altu nu comenta parerea mea ...la metin2Gx am facut 115 si am bagat aproape 200lei in el dupa mine.Cel mai prafff si cea mai mare porcarie e United
Ba sunteti fraeri toti sa deschi hammermt2. teda de la lvl 93 cu arme legendare, etc de face un cu sckiluri p cu cal de 30 silvl 127 e smecher incercal
Kaida mt2 frate... este cel mai tare sv din lume si nu poti rezista la el x
Funda. :d
Daca vrei sa ma contactezi id mess : me.acidulat@yahoo.com