The Entity, e un film mai vechi, interzis celor sub 16 ani, despre o femeie care este urmărită, hărţuită, agresată de o entitate invizibilă. Fără sânge, fără crime, fără morţi cumplite, doar groază pură, mai ales că ni se spune, la începutul filmului, că e inspirat de un caz real...am avut coşmaruri după ce l-am văzut, şi-acum mă înfior când mă gândesc la aşa ceva.
Încearcă final destination 1 2 şi 3 al patrulea numai e bun de nimic.
Uită-te la The Others
Numarul 23 e ce iti trebuie e genial filmul si nu e cu sange, crima etc. la filmul asta chiar ca orice miscare o interpretezi altfel
Sincer pentru mine a fost Paranormal Activity din punctul de vedere al unui film horror nu este cine stie ce, dar privit ca o posibila realitate (ceea ce nu este appo de ce cred unii ) te sperie ca ar putea sa fie cineva bantuit si apoi posedat oricum eu l'am privit noaptea tipetele alea si efectele sonore in general erau terifiante...cand aveam nevoie la toaleta aprindeam toate becurile din casa pana la baie incepusem sa am pareri ca se aud questii si se vad umbre nu mai spun ca am dormit cu spatele lipit de perete si fata spre extremitatea libera a patului ca sa "fiu in siguranta"
The haunting in Connecticut mai este genul pe care il vrei u asta cred ca este perfect si cele pe care le-am mai spus.
Pai am vazut the grudge 2 si nu-mi mai trebuie bine era ca o fantoma care lua oamenii la ea vroia sa se razbune fiindk sotu ei o batea si pe ea si p kopkil si pana cand au murit si acum bantuie oamenii
anonim_4396 întreabă: