| Stan24 a întrebat:

Care este diferența dintre persoanele care aud Laurel sau Yanny?

Eu unul aud Laurel.

26 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi auziti Laurel sau Yanny dar eu aud doar o mizerie fara sens. Asa e viata cand auzi si vezi realistic...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este explicat in video-ul asta.

Persoanele care aud Yanny au urechile mai tinere sau au frecventa la device-ul de pe care asculta diferita.

https://www.youtube.com/watch?v=yDiXQl7grPQ&t=1s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Are sens, daca nu iti place tie sa-ti bati capul cu asta nu inseamna ca esti realist. E o chestie foarte interesanta, cat de diferita poate fi realitatea pentru fiecare persoana.

| Adry05 a răspuns:

Eu m-am tot chinuit sa aud Laurel si nu pot. laughing)))) Cu casti, fara casti, la telefon, laptop etc, doar yanny aud

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Adry05):

Pai stiintific aia e o amarata de fluctuatie a unui bazait care da iluzia de cuvant. Depinde de limba pe care o vorbesti, intelegi or Yanny or Laurel. Noi intelegem Yanny, asiaticii sau alte natii cu accent ciudat vor intelege Laurel.
Acum inainte sa mai mancati rahat, ganditi, nu e ilegal inca (cel putin pe TPU nu iei ban ca gandesti).

anonim_4396

Rochia ce culoare o vezi? laughing https://en.wikipedia.org/wiki/File:The_Dress_(viral_phenomenon).png

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai vrut sa tragi o besina si sa pari interesant ca tu esti mare si tare si nu te complici cu niste copilarii de pe net... dar dupa explicatia de mai sus a iesit ditai ca.catul

| Adry05 a răspuns (pentru anonim_4396):

Albastra, tu?
Eram la facultate odata cu colegii (Aprox 12) si le-am aratat la toti aceeasi poza cu rochia, 2-3 au vazut-o alba cu auriu, restul albastra, aceeasi luminozitate, aceeasi camera, tot. laughing) Daca pe asta cu auzul o mai pricep, rochia aia chiar nu. laughing)

Cu ce mananac ma rahat? Ca am zis ca aud yanny in loc de laurel? Zici de gandit ca ar trebui folosit si ca e gratis, dar vad ca nu prea il folosesti.

anonim_4396

Vorbind despre iluzii, facura astia un experiment si la aceeasi fata i-au vopsit parul in culori diferite. Li s-au parut barbatilor superba cand era blonda si urata cand era bruneta. Vazusi faza?

anonim_4396

Nu de tine vorbeam. De suntserios ala.

anonim_4396

Si eu o vad albastra, credeam ca e o gluma, pana mi-a zis o prietena ca o vede auriu cu alb si nu intelege cum o vad eu albastra cu negru =)))). Asta stand langa mine, uitandu-ne pe acelasi telefon.
Am gasit video in care explica si asta, dar tot mi se pare wow

https://www.youtube.com/watch?v=AskAQwOBvhc

Exact, si eu am vazut explicatia da nu pot sa pricep cum o poti vedea alba, mai intelegeam daca eu o vedeam albastru deschis, dar e efectiv albastru inchis si negru...

| N0H4CK a răspuns:

Eu aud "Yanny", iar frate-meu si taica-meu aud "Laurel". E chiar foarte interesant si ciudat in acelasi timp, iar explicatia cred ca o reprezinta faptul ca, intr-o foarte mica si nesesizabila masura, auzim diferit. Iar ei au vrut doar sa demonstreze asta, atata tot.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai dato cu stropi rau de tot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

La cat de mic ai tu IQ-ul normal ca numai la stropi te gandesti. Fugi de aici copile. "Dragoste si sex" e categoria in care trebuie sa stea obsedatii ca tine.

| PumpkinDoll a răspuns (pentru Adry05):

Si eu tot alb cu auriu o vadrolling on the floor

| Adry05 a răspuns (pentru PumpkinDoll):

Cuuuum

Pe bunerolling on the floor

| ChocoHeart a răspuns:

Eu aud Yarry...
nici n nici l

Nici daca ma chinui s-o vad albastru si negru nu-mi iese, i-am trimis si varului meu poza si tot alb cu auriu o vede, dar la aia cu ''Yenny or Laurel'' el aude Laurelrolling on the flooreu unul aud perfect Yenny.

Fii atenta la asta, deci acum o vad negru si albastri=))ai die ***, ce dracu ma=))https://www.youtube.com/watch?v=xLxVZ8W-aHY o vezi auriu si galben?

Eu si unde trebuia s-o vezi alb cu auriu vad tot un albastru mai spalacit. laughing)) La asta orice imi faci tot albastru vad, difera doar cat de inchis e

Eu nu mai pot s o vad auriu si alb

Bine ai revenit printre oamenii normali laughing))) Glumesc