Salut! De când mi-a fost trimis prin e-mail de un prieten, a devenit motto-ul meu preferat:
„Oamenii sunt adesea neînţelegători, iraţionali şi egoişti...
Iartă-i, oricum!
Dacă eşti bun, oamenii te pot acuza de egoism şi intenţii ascunse...
Fii bun, oricum!
Dacă ai succes poţi câştiga prieteni falşi şi duşmani adevăraţi...
Caută succesul, oricum!
Dacă eşti cinstit şi sincer, oamenii te pot înşela...
Fii cinstit şi sincer, oricum!
Ceea ce construieşti în ani, alţii pot dărâma într-o zi...
Construieşte, oricum!
Dacă găseşti liniştea şi fericirea, oamenii pot fi geloşi...
Fii liniştit şi fericit, oricum!
Binele pe care îl faci azi, oamenii îl vor uita mâine...
Fă bine, oricum!
Dă-i lumii tot ce ai mai bun şi poate nu va fi niciodată de ajuns...
Dă-i lumii tot ce ai mai bun, oricum!
La urma urmei, ce este între tine şi DUMNEZEU...
N-a fost niciodată între tine şi ei, oricum!" ― Maica Tereza (Agnes Gonxha Bojaxhiu).
Numai bine
"Nu merge inaintea mea, s-ar putea sa nu te urmez / Nu merge in spatele meu, s-ar putea sa nu conduc / Mergi langa mine si fii prietenul meu."
"Albert Camus" – Da, un motto e mult mai mult: e un indemn la actiune.
Si mai personal, imi zic : "Nu lasa pe maine, ce poti face azi"! m-am obisnuit sa merg pe variantele acestea si au dat roade; si acesta e tot de actiune, ma face sa ma ambitionez (sa ies din anumite impasuri, legate de viata).
Viata e frumoasa, cu bune si rele si merita traita!
Chiar daca mi-e greu, eu voi zambi mereu!
Traieste fiecare clipa petrecuta alaturi de cei dragi ca si cum ar fi ultima! Spune azi ceea ce simti! Maine poate va fi prea tarziu!
Generozitatea, Cinstea, Toleranta, Iubirea, Verticalitatea! Gandurile mele bune. Lucien.
1.nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai"
2."traieste-ti viata prin parbriz, nu prin retrovizoare"
3."Vulturilor li se intampla sa zboare mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor ridica niciodata pena la nori"4."eu resping realitatea voastra si o inlocuiesc cu a mea" 5"Nimeni nu ma impiedica sa visez, insa toti ma impiedica sa-l realizez"(nr. 5, by me)...ar fi multe am un caiet intreg cu asa ceva
Niciodata sa nu regreti ceva ce odata te-a facut fericit
Sa ai incredere doar in umbra ta, dar numai atunci cand iti cade in fata!
Daca vrei, poti!
Cu siguranta asta.pentru ca inseamna tot pentru mine.pentru ca sunt foarte ambitioasa. uneori putin cam muuuult D'eh.
Am 3:1)viata este un urcus, dar privelistea vazuta de sus este minunata. 2)a canta poate oricine, dar sa talmaceasca artistic ceea ce interpreteaza doar unii pot! 3)nu lasa pe maine ce poti face azi, caci mai tarziu poti regreta!
1 --> adauga viata la ani, nu ani la viata
2 --> don't drink water, fish f*ck in it
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: