Un jurnal mie mi se pare necesar pentru ca eu am avut unul si acum cand citesc din el imi aduc aminte de vara aceea in care stateam toata ziua cu my BFF si scriam in ele si ne amuzam......framoase vremuri
Citeste "Insemnarile unei pustoaice" si te lamuresti tu singur. Parerea mea: e absolut inutil, risipa de timp si hartie, de aceea ai materie cenusie, ca sa memorezi lucruri si unele dintre ele sa le tii doar pentru tine, in momentul in care scrii ce gandesti e evident ca oriunde l-ai ascunde cineva candva il va gasi, nu se va putea abtine si il va citi, reputia ti-e ruinata.Am trait-o personal.
jurnalul e pentru viitor sa afli ceai facut cand erai mai mica..si sa te razi de ce ai facut in acele momente. tampenii sau momente fericite
Si mie mi se pare inutil..am de facut o tema si de aia am pus intrebarea...dar nu stiu cum sa argumentez raspunsul, DAca ma ajuti ai funda! mersi
Scrierea unui jurnal...
Este foarte frumos sa iti scrii un jurnal pentru ca acolo ai toate momentele si clipele importante din viata.
Cand nu mai tii minte ceva cine te ajuta. jurnalul.
Dar stii ca. jurnalul este..secret.
Si pana la urma sa zicem ca ai scris multe caiete sau in agende (in ce vei vrea tu sa scrii) va trebui sa faci ceva cu ele sa le arunci, sa le arzi si asta. nu stiu cum va fi.
Asta este singurul lucru rau ...ca pana la urma va trebui sa faci ceva cu el.
Eu am un jurnal si credk orice persoana ar trebui sa aiba.Scriind intr-un jurnal te face sa iti exprimi adevaratele sentimente.Intr-un jurnal poti scrie orice iar dupa un timp,citind ceea ce ai scris,iti revin amintiri si diferite stari emotionale,ceea ce este foarte induiosator(asa e la mine).Nu stii niciodata ce ti se poate intampla, un accident, o boala etc. si persoanele de langa tine sa nu stie ce ai simtit cu adevarat despre ele sau ce ai facut cu cateva zile inainte sa se intample...(un accident, etc), si pot afla citind jurnalul pe care il ai. Exista foarte multe motive, dar pe unele trebuie sa le adaptezi la personalitatea si viata ta! Succes cu jurnalul!:*:*
alexx102428 întreabă: