Buna, visul meu e ca pe viitor sa fiu realizata pe toate planurile, pe placul profesional, dar si sentimental. Vreau sa am o am o slujba care sa imi placa si care sa imi aduca venituri, sa nu duc lipsa baniilor; apoi as vrea sa am o familie frumoasa si sanatoasa, sa am un sot care sa ma iubeasca si sa fim fericiti impreuna; apoi as vrea sa calatoresc prin toata lumea, asta e visul meu de cand eram mica, sa vizitez locuri si sa cunosc culturi noi...acum fie ce o fi, important e sa traiesc prezentul.
Visul meu e sa devin cel mai mare psiholog din Romania.De ce nu si din lume? Sa fiu sanatoasa, fericita si baietii din Romania sa-si lase parul lung.
Nu am vis nu am dorinte de mine e cel mai bine viata e cea mai mare C**** dar o iubesc mult nu e nevoie de vise si dorinte in viata atata vreme cat vezi tot ce este in jurul tau dupa ce realizezi ce e in spatele tau nu mai ai timp de regrete iti traesti viata si la sfarsit de drum te bucuri de ce ai lasat bun in urma ta
Visul meu este, ca lumea sa devina mult mult mai buna si ca celor de la conducere sa le pese de oamenii fara slujbe etc. Tu ai un vis?