Daca te referi la metin 2 normal, atunci 4story e mai tare, daca te referi la metin german sau privat server, atunci el e mai tare. Funda?
Metin2 o MARE PORCARIE
4stry o MARE PORCARIE(acesta este o copie proata a jocului Worl of Warcraft)
Iar Metin2+4stry=Oporcarie URIASA
Daca cauti un mmorpg fain, atunci iti recomand Rappelz, Shaiya, Allods sau Dekaron, desi mai sunt multe altele la fel de faine.
Sunt convins ca sunt tari jocurile alea zenithf dar eu ma refeream la mmogame in romana
Eu zic ca 4story, deoarece:ai armuri bune cresti repede, jucator prietenosi, grafica misto, si te bucuri cand faci cate un nivel...dar metin2:creeaza dependenta mare(si eu am jucat 1 an ma certam cu parintii, tipam, ma enervam)are grafica naspa, dai bani in joc degeaba, o sa urlii si o sa sai u pumnu in maus cand o sa iti esueze armura otel negru la +9...Deci te sfatuiesc sa joci 4story p.s:4story nu creeaza dependenta asa mare ca la metin2.
Dintre metin2 ro si 4 story ro e mai misto 4 story peantru ca stiu ca metin2 creaza dependenta am si un ex varamio s-a enervat chiar si a plans a avut 5 fms undele la +7 altu +8 si altu +9 iar 4story are grtafica mai misto si nu-ti creaza asa multa dependenta
Man eu zic ca metin e mai tare (doar daca e privat server) si oricum eu in 2 zile mam plictist de 4story si eu joc de 2 ani si nu crizes cum ai zis tu in comentariu tau ca daca imi esueaza asta este soarta si destinul
Roman_David_1980 întreabă: